Μπάγερν Μονάχου: Και ο Έμερι στη λίστα της με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τούχελ

Μπάγερν Μονάχου: Και ο Έμερι στη λίστα της με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τούχελ

Newsroom
Ο Τούχελ έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να έχει συγκεντρώσει μια λίστα τεσσάρων ατόμων ως πιθανοί αντικαταστάτες του Τόμας Τούχελ που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, μεταξύ των ονομάτων κι ένα όνομα-έκπληξη.

Ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν και οι Βαυαροί καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη ημέρα.

Στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τούχελ, εκτός από τον Τσάμπι Αλόνσο -νυν «μαέστρο» της Μπάγερ Λεβερκούζεν- βρίσκουμε κι ένα όνομα - έκπληξη.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του Kicker, ο τεχνικός της Άστον Βίλα Ουνάι Έμερι είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται για τη θέση!

Ο 52 ετών τεχνικός βοήθησε στην αξιοσημείωτη ανάκαμψη της Βίλα από την άφιξή του τον Οκτώβριο του 2022. Επί του παρόντος, αγωνίζεται για την πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν! Η ομάδα υπό τις οδηγίες του έχει πετύχει κάποιες εντυπωσιακές νίκες επί της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν.

Τα άλλα ονόματα που φέρεται να βρίσκονται στη λίστα της Μπάγερν είναι ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Χάνσι Φλικ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα