Μπάγερν: Αποχωρεί ο Τούχελ στο τέλος της σεζόν!

Μπάγερν: Αποχωρεί ο Τούχελ στο τέλος της σεζόν!

Ο Τούχελ έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Τόμας Τούχελ από την Μπάγερν όπως αποκαλύπτουν τα μεγάλα Μέσα της Γερμανίας!

Τίτλοι τέλους ανάμεσα στην Μπάγερν και τον Τόμας Τούχελ θα μπουν με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου! Σύμφωνα με τα Μέσα της Γερμανίας, μετά από συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι της Μπάγερν με τον έμπειρο τεχνικό αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να βάλουν τέλος μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Όπως αναφέρει το γερμανικό Sky Sports, οι δύο πλευρές συζήτησαν σε θετικό κλίμα και συμφώνησαν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας τους στο τέλος της φετινής σεζόν. Ο Τούχελ αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στον πάγκο των Βαυαρών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να ψάξει αργότερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μπάγερν από τη μεριά της έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τον διάδοχο.

Οι πέντε στόχοι της Μπάγερν για τον πάγκο της

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «BILD» Κρίστιαν Φαλκ, η Μπάγερν έχει στο κάδρο τέσσερις διαφορετικούς προπονητές. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι αυτός που αρέσει περισσότερο στη διοίκηση, ωστόσο η περίπτωση του Ισπανού είναι αρκετά δύσκολη καθώς έντονο ενδιαφέρον δείχνει και η Λίβερπουλ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να βρίσκεται επίσης στη λίστα. Ο Γάλλος δεν έχει προπονήσει ομάδα από την ημέρα που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Μπάγερν να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται επίσης να βρίσκεται στη λίστα, με τον Ιταλό να... ονειρεύεται να αναλάβει τον σύλλογο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Χάνσι Φλικ εξακολουθεί να «παίζει» έντονα στα γερμανικά δημοσιεύματα, με τον Γερμανό ωστόσο να συνδέεται έντονα και με την Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. Το όνομα που προκαλεί έκπληξη είναι αυτό του Σεμπάστιαν Χένες, του τεχνικού της Στουτγκάρδης ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ανιψιός του Ούλι Χένες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα