Μάιντς - Μπάγερν Μονάχου 1-3: Πήρε το «διπλό» και συνεχίζει το... κυνήγι της κορυφής

Ιάσονας Θεριός
bayern_munich_winnn

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε αυτό που... έπρεπε, επικράτησε 3-1 της Μάιντς εκτός έδρας και πήρε το τρίποντο που την ανέβασε στο -2 από την πρωτοπόρο της Bundesliga, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Δεν θα μπορούσε να αφήσει εύκολα την... παραδοσιακή της θέση στην Bundesliga η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί συνεχίζουν να κυνηγούν τη φοβερή πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την έκπληξη που ακούει στο όνομα Στουτγκάρδη, βρισκόμενοι πλέον δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη και έναν από τη δεύτερη αντίστοιχα.

Κι αυτό διότι ολοκλήρωσαν την υποχρέωσή τους στην έδρα της 17ης Μάιντς, από το γήπεδο της οποίας έφυγαν με το τρίποντο (3-1) στην τσέπη.

Από πολύ νωρίς έθεσε βάσεις νίκης η ομάδα του Τόμας Τούχελ. Στο 11' ο Σανέ βρήκε τον χώρο να τρέξει με την μπάλα, πάσαρε στον ελεύθερο Κομάν κι αυτός με φοβερό τελείωμα νίκησε τον Ζέντνερ. Πέντε λεπτά μετά, ο Κέιν με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κομπίνα σε στημένο έκανε το 2-0 μόλις από το 16', πετυχαίνοντας μάλιστα το δέκατο γκολ του στη νέα του ομάδα.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Κακί με «δυναμίτη» από τη γωνία της περιοχής μείωσε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, το οποίο όμως οι Βαυαροί διαχειρίστηκαν σωστά στο δεύτερο μέρος. Στο 58' ο Γκορέτσκα με ωραίο σουτ από το όριο της περιοχής επανέφερε τον άερα δύο τερμάτων στα πανιά της Μπάγερν, κλειδώνοντας το τρίποντο της ομάδας του.

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Κιμ, Λάιμερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (75’ Σαρ), Μουσιάλα (77’ Τσούπο-Μότινγκ), Κομάν (87’ Μίλερ), Σανέ (77’ Τελ), Κέιν

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα