Τα 24' που έκοψαν την ανάσα στη Μπουντεσλίγκα, 1-0 η Μπάγερν, 0-2 η Ντόρτμουντ (vids)

Newsroom
..

bet365

Μέχρι το 24' η Μπάγερν είχε ανοίξει το σκορ στην Κολονία, ενώ η Ντόρτμουντ είχε δεχθεί δύο γκολ από τη Μάιντζ και ενδιάμεσα έχασε πέναλτι!

Ακατάλληλο για καρδιακούς είναι το φινάλε στη Μπουντεσλίγκα, όπου στην κορυφή η αφετηρία της τελευταίας αγωνιστικής βρήκε την Ντόρτμουντ με 70 πόντους και αμέσως μετά ακολουθούσε η Μπάγερν Μονάχου με 68.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν σταθήκαμε στη σέντρα (16:30), όπου οι Βεστφαλοί υποδέχονται αυτή την ώρα την Μάιντζ και οι Βαυαροί παίζουν στην Κολονία, σε αγώνες που κόβουν την ανάσα με γνώμονα την εξέλιξή τους. Μάλιστα θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως η Μπάγερν υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ στους 71.

Τα πρώτα 24 λεπτά των αναμετρήσεών τους ήταν... σοκαριστικά.

-Στο 8' η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Κομάν και έτσι «έπιανε» την Ντόρμουντ στους 71 και την έβαλε από κάτω, αφού εκείνη παρέμενε στο 0-0.

-Στο 15' η Μάιντζ έκανε με κεφαλιά του Χάνσε Ολσεν το 0-1 στο Signal Iduna Park και έτσι η Ντόρτμουντ «έπεσε» στους 70.

-Στο 19' η Ντόρτμουντ βρέθηκε φάτσα με το 1-1 αλλά ο Αλέ δεν ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γκερέιρο, καθώς το έπιασε ο Ντάμεν.

-Στο 24' η Μάιντζ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ονισίβο και έτσι έκανε το 0-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα