Μάιντζ - Φράιμπουργκ 1-1: Buzzer beater και... στραβοπάτημα

Ιάσονας Θεριός
mainz_goal

bet365

Αγκαλιά με τη νίκη βρέθηκε η Φράιμπουργκ στην έδρα της Μάιντζ, το γκολ του Ονισίβο ωστόσο στην τελευταία φάση του ματς τους σόκαρε, στερώντας τους την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους από την 5η Λειψία.

Μερικά δευτερόλεπτα χώριζαν τη Φράιμπουργκ από το πολύ σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Μάιντζ, αλλά η τελευταία φάση του ματς τα έφερε... αλλιώς, με τις δύο ομάδες να μένουν εν τέλει στο 1-1. Κάπως έτσι, το σύνολο του Στράιχ, αν και ανέβηκε στην 4η θέση, έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί περαιτέρω από την 5η Λειψία, που ηττήθηκε από την Μπόχουμ με 1-0 χθες, και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω του. Ο Ντόαν άνοιξε το σκορ στο 55', εκτελώντας σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν σε φάση τη διαρκείας το γκολ με τον Ονισίβο και έσωσαν τον βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα