Ολυμπιακός: Επίσημο του Κούντε στη Μπόχουμ
Επίσημη μορφή - όπως αναμενόταν να γίνει - πήρε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μπόχουμ με δανεισμό για την παραχώρηση του Πιέρ Κούντε. Ο έμπειρος Αφρικανός μέσος συμφώνησε έως τις 30 Ιουνίου του 2023.
Ο δανεισμός προβλέπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς (2 εκατ. ευρώ) εφόσον η Μπόχουμ μείνει στη Bundesliga μετά το πέρας της φετινής περιόδου. Οι ιθύνοντες της Μπόχουμ εκφράστηκαν με πολύ καλά λόγια για τον Καμερουνέζο που αφήνει τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά το 2021, οπότε και είχε ενταχθεί σε αυτόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός: Η απλή αλλά γεμάτη νόημα απάντηση του Αλγκουαθίλ στη συνέντευξη Τύπου
- Παίκτης που πέρασε από τον Ολυμπιακό πριν από 11 χρόνια, έγινε παίκτης του Πάμπλο Γκαρσία και ο πιο ακριβός στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αρμενίας!
- QnA by Interwetten με Βιρβίλη - Ραμαντάνη:Το Μήνυμα από την Θύρα 7 και η ανάγκη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
