Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησής του

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησής του

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον CEO της πρωταθλήτριας Γερμανίας Όλιβερ Καν, καθώς μια τέτοια μεταγραφή «αντιτίθεται» στη φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προτάθηκε σε πολλούς συλλόγους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, με τον Όλιβερ Καν να παραδέχεται ότι μια πιθανή μεταγραφή του 37χρονου σούπερ σταρ είχε συζητηθεί εσωτερικά. Οι πρωταθλητές Γερμανίας επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε μια κίνηση υποστηρίζοντας ότι ο Ρονάλντο δεν «ταίριαζε στη φιλοσοφία μας».

Οι επικεφαλής της Μπουντεσλίγκα θεωρούνται ξανά πιθανός προορισμός για τον Πορτογάλο επιθετικό μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Καν επιμένει ότι η θέση του συλλόγου δεν έχει αλλάξει. «Έχουμε ήδη ασχοληθεί με αυτό», είπε ο θρυλικός κίπερ στο «Sky Sport Germany».

«Έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα, μια ξεκάθαρη φιλοσοφία για το πώς πρέπει να συγκροτηθεί η ομάδα μας. Όλοι τον εκτιμούμε, δεν υπάρχει συζήτηση. Όλοι αγαπάμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδέα μας».

Το συμβόλαιο του «CR7» λύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα, μετά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν. Ο σύλλογος ενήργησε μετά τα όσα είπε, τα οποία επιδείνωσαν μια ήδη τεταμένη σχέση μεταξύ του επιθετικού και των ανθρώπων του συλλόγου.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Ρονάλντο εξέφρασε την επιθυμία του να απομακρυνθεί από το «Ολντ Τράφορντ» κι ήταν σε μεγάλο βαθμό υποκινούμενη από την αποτυχία του συλλόγου να προκριθεί στοChampions League.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα