Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη 3-1: Επέστρεψε στις νίκες και «αγγίζει» Ευρώπη η Μπορούσια

Ιάσονας Θεριός
Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη 3-1: Επέστρεψε στις νίκες και «αγγίζει» Ευρώπη η Μπορούσια

bet365

Η Γλάντμπαχ νίκησε με 3-1 τη Στουτγκάρδη του βασικού Ντίνου Μαυροπάνου, επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα και βρέθηκε πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Γκλάντμπαχ πήρε πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 3-1 της Στουτγκάρδης του βασικού Ντίνου Μαυροπάνου και επέστρεψε στις νίκες μετά από περίπου έναν μήνα και το 5-2 επί της Κολωνίας. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο 4', ο Χόφμαν. Ο Γερμανός μέσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Πλεά και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Η ομάδα του Φάρκε ευτύχησε να βρει και δεύτερο τέρμα όταν στο 20' ο Τουράμ υποδέχθηκε την μπάλα από τον Πλεά και πάλι και με σουτ εντός περιοχής στην αριστερή γωνία έδωσε στη Μπορούσια αέρα δύο τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο ματς σχετικά γρήγορα. Στο 35ο λεπτό ο Τόμας με δεξί πλασέ νίκησε τον Ζίπελ και μείωσε σε 2-1. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Χέρμαν «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του. Η ομάδα του Μαυροπάνου πίεζε για την ισοφάριση, ο Γερμανός επιθετικός ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και με δυνατό τελείωμα εκτέλεσε τον Μίλερ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η νίκη αυτή κάνει την Γκλάντμπαχ να «φλερτάρει» με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αφού την ανέβασε στην 7η θέση της Bundesliga, στην ισοβαθμία με τη Λειψία που βρίσκεται 6η. Η Στουτγκάρδη από την άλλη παρέμεινε 15η.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα