Γκλάντμπαχ - Κολωνία 5-2: Ξέσπασμα πέντε αστέρων! (vid)

Νίκος Κικίδης
Γκλάντμπαχ - Κολωνία 5-2: Ξέσπασμα πέντε αστέρων! (vid)

bet365

Μετά την ταπεινωτική πεντάρα που δέχθηκε από τη Βέρντερ, η Γκλάντμπαχ πλήρωσε την Κολωνία με το ίδιο νόμισμα αφού την ισοπέδωσε 5-2 και.. έκρουσε την πόρτα της πρώτης τετράδας!

Από πεντάρα σε πεντάρα η Γκλάντμπαχ, μόνο που αυτή τη φορά το σκορ ήταν υπέρ της! Αφού συνήλθε από την σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Βέρντερ, η Γκλάντμπαχ ξέσπασε κόντρα στην Κολωνία, την οποία ισοπέδωσε με 5-2 για να σκαρφαλώσει στην 6η θέση της Bundesliga και στο -1 από την πρώτη τετράδα.

Το σκορ για τα εντυπωσιακά Πουλάρια άνοιξε ο Φρίντριχ στο 27΄με την Κάιντζ να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ωστόσο, η ισορροπία του ματς διακόπηκε απότομα, αφού μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το ζύγι πλεύρισε οριστικά προς τη μεριά των γηπεδούχων. Αρχικά στο 45+1΄ο Κάιντζ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, με τον Μπενσεμπαϊνί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 2-1 στιγμές αργότερα.

Το δεύτερο μέρος μετατράπηκε σε μονόλογο, με τους Στιντλ (47΄), Μπενσεμπαϊνί (76΄) και Τουράμ (90+1΄) να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Πουλαριών, ενώ το μόνο που κατάφεραν τα Πουλάρια ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 4-2 με τον Χουσέινμπασιτς στο 83΄.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα