Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης 1-2: «Απόδραση» και τετράδα

Βασίλης Μπαλατσός
Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης 1-2: «Απόδραση» και τετράδα

bet365

H Βέρντερ Βρέμης πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Χόφενχαϊμ με 2-1 και ανέβηκε προς το παρόν στην τέταρτη θέση της Bundesliga.

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς μετά την «πεντάρα» επί της Γκλάντμπαχ νίκησε με 2-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι Πράσινοι ανέβηκαν προς το παρόν στην τέταρτη θέση της Bundesliga με 15 βαθμούς, όσους έχει και η Ντόρτμουντ, η οποία όμως υστερεί στη βαθμολογία, αφού είχε ηττηθεί στο μεταξύ τους ματς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Ντουξ και στο 33' ισοφάρισε ο Νταμπούρ, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Παβλένκα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, όμως η Βέρντερ ήταν η ομάδα που βρήκε το τέρμα που έκρινε το ματς. Στο 86' οι Πράσινοι κέρδισαν πέναλτι και ο Φουλκούργκ με εύστοχη εκτέλεση χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα