Γκλάντμπαχ - Λειψία 3-0: Εμφατική νίκη και στο -3 από την κορυφή (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Γκλάντμπαχ - Λειψία 3-0: Εμφατική νίκη και στο -3 από την κορυφή (vid)

bet365

Η Γκλάντμπαχ έκλεισε την παρένθεση της Λειψίας του πρώην τεχνικού της, Μάρκο Ρόζε και με το ίδιο σκορ που εκείνη νίκησε την Ντόρτμουντ την περασμένη αγωνιστική (3-0), πήρε σπουδαίο τρίποντο που την έστειλε προσωρινά στο -3 από την κορυφή.

Η Γκλάντμπαχ είχε ανάγκη αυτή τη νίκη και τη βρήκε κόντρα στον πρώην προπονητή της. Ο Μάρκο Ρόζε επέστρεψε στο «Borussia Park» αυτή τη φορά ως τεχνικός της Λειψίας και γεύτηκε απολύτως αντίθετα συναισθήματα σε σχέση με το ματς απέναντι στην τέως ομάδα του, Ντόρτμουντ (3-0) και με το ίδιο σκορ, τα Πουλάρια κατατρόπωσαν τους Ταύρους και πλησίασαν προσωρινά στο -3 από την κορυφή της Bundesliga.

Το σερί των τριών αγώνων μακριά από τη νίκη δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο και οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να το σπάσουν πριν τη διακοπή. Ο Γιόνας Χόφμαν ανέλαβε επί προσωπικού την αποστολή και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (10', 35') έδειξε τον δρόμο για το μεγάλο τρίποντο.

Αυτό το σφράγισε ο Μπενσεμπαϊνί στο 63' με άψογο σκαφτό πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Γκουλάτσι, στέλνοντας την Γκλάντμπαχ στους 12 βαθμούς κι αφήνοντας τη Λειψία με μόλις οκτώ μετά από επτά αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα