Λεβαντόφσκι: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Μπάγερν

Λεβαντόφσκι: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Μπάγερν

Newsroom
Λεβαντόφσκι: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Μπάγερν

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλησε να πει το «αντίο» του στη Μπάγερν έπειτα από οκτώ χρόνια «γάμου» μέσα από ένα... λιτό αλλά περιεκτικό μήνυμα στα social media.

Έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας στο Μόναχο γεμάτα με γκολ και τίτλους, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους με τη Μπάγερν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Μετά την ανακοίνωσή του στους Μπλαουγκράνα, ο Πολωνός θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Μπάγερν σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση τους, η οποία φάνηκε να κλονίζεται στο φινάλε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό, τη διοίκηση της ομάδας και όλους όσοι με υποστηρίζουν και μας βοήθησαν να κατακτήσουμε τρόπαια για τη Μπάγερν. Είμαι πολύ περήφανος για ό,τι καταφέραμε μαζί.

Πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς επειδή εκείνοι μετέτρεψαν τη Μπάγερν σε αυτό το ξεχωριστό κλαμπ. Νιώθω προνομιούχος που πέρασα τα τελευταία οκτώ υπέροχα χρόνια σε αυτό το σύλλογο που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα