Μπάγερν Μονάχου: Νέα προσπάθεια για την ανανέωση του Γκνάμπρι

Μπάγερν Μονάχου: Νέα προσπάθεια για την ανανέωση του Γκνάμπρι

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Νέα προσπάθεια για την ανανέωση του Γκνάμπρι

bet365

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport, η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε εκ νέου τις συζητήσεις με τον Σερτζ Γκνάμπρι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι «Βαυαροί» προσπαθούν να κάνουν την ανατροπή στην υπόθεση του Γερμανού εξτρέμ, ο οποίος πρόσφατα είχε απορρίψει μεγάλη προσφορά της γερμανικής ομάδας και έδειχνε να ψάχνει στο εξωτερικό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Το συμβόλαιο του Γκνάμπρι με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κι αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από τον Γενάρη του 2023 και να μεταγραφεί ως ελεύθερος στην επόμενη ομάδα του. Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό μέσο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκολλήσει από το τέλμα που είχαν βρεθεί κι έτσι οι πιθανότητες του 26χρονου εξτρέμ να ανανεώσει είναι περισσότερες αυτή τη στιγμή.

Την περασμένη σεζόν ο Γκνάμπρι σημείωσε 17 τέρματα και μοίρασε 10 ασίστ σε 45 συμμετοχές ξεπερνώντας τα 2.700 αγωνιστικά λεπτά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα