Μπάγερν Μονάχου: Ο Λεβαντόφσκι επιστρέφει στο... μαντρί

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Ο Λεβαντόφσκι επιστρέφει στο... μαντρί

bet365

Ο Πολωνός, που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στην Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι, επιστρέφει τελικώς στον σύλλογο αυτή την Τρίτη (12/7) και θα πρέπει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους άντρες του Νάγκελσμαν.

Tο καλοκαιρινό πλάνο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχει πάει όπως επιθυμούσε. Ο αρχικός του στόχος, να κλείσει γρήγορα την μεταγραφή του για την Μπάρτσα, ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψει στην Μπάγερν Μονάχου, έχει ήδη αποτύχει. Ο Πολωνός θα τεθεί έτσι αυτή την Τρίτη υπό τον Νάγκελσμαν, κι όχι υπό τον Τσάβι. Και, προς το παρόν, θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Βαυαρούς, όχι με την Μπάρτσα.

Η Μπάγερν έχει προγραμματισμένους δύο αγώνες στις ΗΠΑ, έναν με την Ουάσιγκτον (21 Ιουλίου) και έναν άλλο με τη Μάντσεστερ Σίτι (24 Ιουλίου) στο πλαίσιο της Audi Football Summit. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Γερμανία για να παίξει στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν της Μπουντεσλίγκα στις 5 Αυγούστου κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Είναι στο χέρι του Λεβαντόφσκι, λοιπόν, να κάνει υπομονή! Αλλά η κατάσταση απέχει πολύ από το να τελειώσει. Τουλάχιστον, αν και τα δύο μέρη δεν αλλάξουν προσέγγιση. Ο Λαπόρτα διαβεβαιώνει ότι η Μπάρτσα δεν θα καταβάλει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι. Η Μπάγερν διαβεβαιώνει ότι με αυτό το ποσό δεν θα πουλήσει.

Βέβαια, το γερμανικό media Sports1, ήδη διαβεβαίωσε αυτό το Σάββατο ότι η Μπάρτσα θα αυξήσει την προσφορά της στα 50 εκατομμύρια. Από πλευράς τους, οι Καταλανοί πρόκειται να πουλήσουν 15% των δικαιωμάτων εικόνας του για περίπου 400 εκατομμύρια. Το μισό από αυτό το ποσό θα διατεθεί σε υπογραφές.

Ο Λαπόρτα υποσχέθηκε στον agent του Πολωνού διεθνούς, Πίνι Ζαχάβι ότι, αν ο παίκτης έκανε δημόσια το βήμα να διαβεβαιώσει ότι ήθελε να φύγει από την Μπάγερν, δεν θα τον άφηνε σε χλωρό κλαρί. Όμως ο Ζαχάβι έχει πάει στην Μπάγερν με την προσφορά των 40 εκατομμυρίων ευρώ και, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από πλευράς Βαυαρών, όλα δείχνουν ότι θα απορριφθεί!

Όσοι είναι πιο κοντά στην Μπάγερν πιστεύουν ότι, για εκείνους, αυτός ο αριθμός είναι σχεδόν προσβλητικός για έναν παίκτη που λογίζεται ως ο καλύτερος του ρόστερ τους, παρά το γεγονός ότι πρόκειται να κλείσει τα 34. Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο Λεβαντόφσκι διατηρεί μια τιμή αγοράς 45 εκατ. ευρώ.

Μπάγερν και Μπάρτσα θα συμπέσουν για λίγες μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αρχικός στόχος του Λεβαντόφσκι δεν είναι να ταξιδέψει στην αμερικανική περιοδεία με τους Γερμανούς, αλλά όλα δείχνουν ότι έτσι θα γίνει, με την ελπίδα να αλλάξει κάποια στιγμή... ακτή από την ανατολή στη δύση.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ένα Clasico στο Λας Βέγκας που ο Λεβαντόφσκι θα ήθελε να παίξει με τη φανέλα της Μπάρτσα. Δεν φαίνεται εύκολο, αν και προς το παρόν, ο επιθετικός έριξε τους τόνους υιοθετώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, ίσως για να κανονίσει τη διαπραγμάτευση με διακριτικότητα.

Η σαπουνόπερα συνεχίζεται...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα