Λεβαντόφσκι: «Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες»

Λεβαντόφσκι: «Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες»

bet365

Γι' ακόμη μία φορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επιθυμεί διακαώς την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου και το έχει ξεκαθαρίσει ουκ ολίγες φορές στην διοίκηση των Βαυαρών, η οποία βέβαια παραμένει ανένδοτη και δεν σκοπεύει να πουλήσει το «βαρύ» πυροβολικό της το προσεχές καλοκαίρι μιας.

Οπως έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές, ο 33χρονος στράικερ δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο στην ομάδα και οφείλει να το τηρήσει. Η διαμάχη όμως των δύο πλευρών για την ελευθερία ή όχι του Λεβαντόφσκι συνεχίζεται, με τον Πολωνό να αναφέρει σε δηλώσεις του στο ο Sky Sports Germany πως το μέλλον του στους πρωταθλητές Γερμανίας παραμένει αβέβαιο.

«Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Νομίζω ότι η θέση μου είναι ξεκάθαρη και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Είναι δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν. Έχω ένα σπίτι στη Μαγιόρκα, η Ισπανία είναι ένα ωραίο μέρος, νομίζω ότι είναι ένα μέρος για να πάω και να περάσω περισσότερο χρόνο από το να κάνω απλά διακοπές. Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα μπορούμε να πούμε περισσότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος στράικερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα