Μπάγερν: Σάλος με τους παίκτες για το ταξίδι στην Ίμπιζα μετά την ήττα από τη Μάιντς

Μπάγερν: Σάλος με τους παίκτες για το ταξίδι στην Ίμπιζα μετά την ήττα από τη Μάιντς

Μπάγερν: Σάλος με τους παίκτες για το ταξίδι στην Ίμπιζα μετά την ήττα από τη Μάιντς

bet365

Μία ημέρα μετά την ήττα από τη Μάιντς με 3-1, οι παίκτες της Μπάγερν έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ίμπιζα με την άδεια της διοίκησης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων και των προσωπικοτήτων του κλαμπ όπως ο Λόταρ Ματέους.

Η Μπάγερν κατέκτησε τη σαλατιέρα για άλλη μια χρονιά χωρίς να έχει αντίπαλο στη Bundesliga. Πέραν του πρωταθλήματος, όμως, οι Βαυαροί απέτυχαν να επιστρέψουν τουλάχιστον στα ημιτελικά του Champions League, γνωρίζοντας τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ και οι γενικότερες εμφανίσεις της προβλημάτισαν σε αρκετές στιγμές της σεζόν. Τίποτα, όμως, δεν έχει ενοχλήσει τους φίλους της ομάδας όσο το τελευταίο «ατόπημα» των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σύμφωνα με τη «Bild» έφυγαν ταξίδι για το διήμερο με προορισμό την Ίμπιζα, αμέσως μετά το κάζο από τη Μάιντς (3-1)!

Με εξαίρεση μόλις τέσσερις παίκτες που δεν ακολούθησαν, ανάμεσά τους ο Μάνουελ Νόιερ και ο Σβεν Ούλραϊχ, οι παίκτες των Βαυαρών ταξίδεψαν στην κοσμοπολίτικη τοποθεσία της Ισπανίας έχοντας λάβει το «πράσινο φως» από τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Μία κίνηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού τόσοι οι φίλαθλοι όσο και οι προσωπικότητες του κλαμπ, όπως ο Λόταρ Ματέους, «έκραξαν» διοίκηση, προπονητή και παίκτες για αυτή την απόφαση, η οποία πάει κόντρα στη φιλοσοφία του πρωταθλητή και μιας ομάδας που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη σεζόν.

«Είναι απαράδεκτο. Ειδικά μετά από ένα παιχνίδι σαν κι αυτό με τη Μάιντς. Αν είχαν νικήσει, θα έλεγα: μείνετε στην Ίμπιζα για τρεις μέρες. Αν ήμουν στη θέση του Νάγκελσμαν, θα έπαιρνα σκληρότερα μέτρα. Ρεπό μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι άκυρα»

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό μετά από μια ήττα όπως αυτή. Όχι απλά για τους παίκτες, αλλά και για τη δημόσια εικόνα της Μπάγερν. Οι φίλαθλοι είναι εξαγριωμένοι και μετά μαθαίνουν ότι οι παίκτες πήγαν διακοπές. Πήραν το πρωτάθλημα και όλα τελείωσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ματέους για το επίμαχο ταξίδι, με τον Σαλιχάμιτζιτς να εξηγεί το σκεπτικό πίσω από την απόφαση.

«Την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες μας πληροφόρησαν ότι θα ήθελαν να περάσουν το ιδήμερο με ένα γκρουπ στην Ίμπιζα. Το δεχτήκαμε ως ένα μέτρο για τη σύσφιξη των σχέσεων της ομάδας. Η ομάδα μας έχει θέσει υψηλότερους στόχους αυτή τη σεζόν και σκέφτηκε πολύ για το μελλοντικό της μονοπάτι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Πιστεύουμε πως είναι θετικό. Ως παίκτης, έμαθα πώς μπορείς να δυναμώσεις μέσα από την ήττα. Τέτοια συλλογική δράση από την ομάδα μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική βάση. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι παίκτες μας θα δώσουν τα πάντα κόντρα στη Στουτγκάρδη για να αποχαιρετίσουν με θετικό τρόπο τους φιλάθλους μας στο τέλος της σεζόν και να καταγράψουν μία νίκη ως πρωταθλητές στο γήπεδό τους».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα