Χάαλαντ: Η Ντόρτμουντ πιέζει και του δίνει ένα μήνα διορία

Κώστας Ζάλιαρης
Χάαλαντ: Η Ντόρτμουντ πιέζει και του δίνει ένα μήνα διορία

bet365

Στην Ντόρτμουντ ξέρουν πως το φετινό καλοκαίρι θα έχουν το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από την πώληση του Χάαλαντ και τον πιέζουν να πάρει την απόφασή του μέχρι και τον Απρίλη.

Το συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ ολοκληρώνεται το 2024, όμως, όπως αναφέρει η Sport που ασχολείται με την υπόθεση του Νορβηγού ελέω Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, η Ντόρτμουντ δεν σκοπεύει αυτή τη στιγμή να τον κρατήσει μέχρι και το 2023.

Στον σύλλογο της Βεστφαλίας αντιλαμβάνονται πως το φετινό καλοκαίρι η τιμή του παίκτη θα παραμένει στα ύψη και δεν θέλουν να ρισκάρουν με πιθανή μείωση αυτού του ποσού το καλοκαίρι του '23, αν ο Χάαλαντ δεν παρουσιάσει την ίδια αποτελεσματικότητα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάπως έτσι η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται να έχει ενημερώσει τον Νορβηγό επιθετικό πως μέχρι και τον Απρίλη θα πρέπει να έχει αποφασίσει για την ομάδα στην οποία θα ήθελε ιδανικά να μετακινηθεί.

Αυτό, διότι στο Signal Iduna Park θέλουν να προγραμματίσουν τον τρόπο που θα κινηθούν στις διαπραγματεύσεις αλλά και να τσεκάρουν τους αντικαταστάτες του ποδοσφαιριστή.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα