Ζίλε: Αποχωρεί από τη Μπάγερν το καλοκαίρι

Ζίλε: Αποχωρεί από τη Μπάγερν το καλοκαίρι

bet365

Ο Νίκλας Ζίλε αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου που εκπνέει το καλοκαίρι και αποχωρεί μετά από μια πενταετία στη Βαυαρία. Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Νιούκαστλ οι ενδιαφερόμενες για τον θηριώδη στόπερ.

Έτοιμος για νέες περιπέτειες είναι ο Νίκλας Ζίλε, ο οποίος έκανε γνωστό προς τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ότι θα αποχωρήσει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε η «Bild», ο 26χρονος στόπερ απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση ανανέωσης των Βαυαρών ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο (!), έχοντας πάρει την απόφασή του να αλλάξει παραστάσεις και να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν.

Έτσι, η πλευρά του θηριώδη (1,95 μ.) αμυντικού θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τον επόμενο σταθμό του και ήδη υπάρχουν τρεις σύλλογοι που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους: η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, καθώς και η Νιούκαστλ, για την ενίσχυσή της στο σενάριο που παραμείνει στην Premier League.

Σε πέντε σεζόν με τη Μπάγερν Μονάχου, ο Ζίλε πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, τέσσερα γερμανικά Σούπερ Καπ κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Και δεν αποκλείεται η συλλογή του να επεκταθεί ως το τέλος της περιόδου κατά ένα ακόμα πρωτάθλημα ή τη δεύτερη κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα