Λειψία - Βόλφσμπουργκ 2-0: Eπέστρεψε σε Ευρωπαϊκή τροχιά

Βασίλης Μπαλατσός
Λειψία - Βόλφσμπουργκ 2-0: Eπέστρεψε σε Ευρωπαϊκή τροχιά

bet365

Η Λειψία επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και ανέβηκε στην 6η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Conference League. Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη οι «Λύκοι».

Η Λειψία διανύει καλή περίοδο, καθώς έχει πάρει τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της Bundesliga και έχειθ επιστρέψει σε... τροχιά Ευρώπης. Οι «Ταυροί» κέρδισαν με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ, εντός έδρας, για την 20η αγωνιστική, ανέβηκαν στην 6η θέση με 31 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από την 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League, στην οποία βρίσκεται η Ουνιόν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διασπάσουν τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων στο 76' με τον Γουίλι Όρμπαν και στο 84' ο Γιόσκο Γκβάρντιολ έκανε το 2-0 και «σφράγισε» τους τρεις βαθμούς. Οι «Λύκοι» των 21 βαθμών βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς απέχουν μόλις δυο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα