Μπάγερν - Αρμίνια 1-0: Με άγχος, Σανέ και ιστορικό ρεκόρ! (vid)

Μπάγερν - Αρμίνια 1-0: Με άγχος, Σανέ και ιστορικό ρεκόρ! (vid)

bet365

Φλέρταρε με δεύτερη σερί γκέλα, αλλά το γκολ του Σανέ στο 71' ήταν αρκετό για τη Μπάγερν για να επιστρέψει στις νίκες επί της Αρμίνια (1-0) και την κορυφή της Bundesliga, θέτοντας νέο ρεκόρ τερμάτων σε ημερολογιακό έτος από τον... Νοέμβριο!

Ακόμη και στο πιο ήσυχο βράδυ που η επιθετική μηχανή «σκουριάζει», είναι ικανή να σπάει στοιχειωμένα ρεκόρ και να θέτει νέα, έτι πιο ιστορικά. Η Μπάγερν Μονάχου για δεύτερο σερί παιχνίδι στη Bundesliga μετά την απρόσμενη ήττα από την Άουγκσμπουργκ έμεινε σε ρηχά νερά στο σκοράρισμα. Ένα γκολ, όμως, ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ των Βασιλειάδη-Καπίνο (1-0) και εντελώς... ειρωνικά, να σημειώσει νέο ρεκόρ πρωταθλήματος με 102 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος!

Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε φυσικά ευκαιρίες, μα αδυνατούσε στην τελική προσπάθεια και βρήκε απέναντί της τον Ορτέγκα των οκτώ αποκρούσεων. Δεν είναι ο πρώτος κίπερ, άλλωστε, που... δαιμονίζεται φέτος στην «Allianz Arena», αφού είχε προηγηθεί η εμφάνιση του Κέβιν Τραπ που κόστισε ουσιαστικά την πρώτη εντός έδρας ήττα στη σεζόν. Ούτε ο ασταμάτητος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ούτε κάποιος από τους συμπαίκτες του μπορούσε να σπάσει το «ρόδι» για 70 λεπτά αγώνα. Ώσπου ήρθε στο 71' ο Λερόι Σανέ και με «κανονιά» εκτός περιοχής από την άμεση πάσα του Τόμας Μίλερ παραβίασε την εστία των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας το ιστορικό γκολ Νο102 της χρονιάς για τους Βαυαρούς στο πρωτάθλημα. Μέχρι πρότινος, τα 101 τέρματα που είχε σημειώσει η Κολωνία το 1977 ήταν η κορυφαία επίδοση σε ημερολογιακό έτος. Ωστόσο, η Μπάγερν των Φλικ-Νάγκελσμαν το έκανε δικό της κι αυτό και επέστρεψε με παράσημο στις νίκες, ξεπερνώντας άμεσα τη Ντόρτμουντ στην κορυφή.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (90' Σίλε), Ντέιβις, Τολισό, Γκορέτσκα (56' Μουσιάλα), Κομάν, Μίλερ, Σανέ (71' Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα