Λεβαντόφσκι: «Δυσκολεύομαι να βρω ευκαιρίες για γκολ»

Λεβαντόφσκι: «Δυσκολεύομαι να βρω ευκαιρίες για γκολ»

Κώστας Τόπας
Λεβαντόφσκι: «Δυσκολεύομαι να βρω ευκαιρίες για γκολ»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε ότι δυσκολεύεται να βρει ευκαιρίες προκειμένου να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Τι κι αν τη φετινή σεζόν ο Πολωνός επιθετικός, μετράει 13 γκολ σε 11 αναμετρήσεις και προέρχεται από την εντυπωσιακή περυσινή χρονιά και τα 42 τέρματα που σημείωσε σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε ότι δυσκολεύεται να... σκοράρει.

Κι αυτό διότι, όπως τόνισε η Μπάγερν παίζει με πολλούς επιθετικούς, με αποτέλεσμα να του δημιουργεί πρόβλημα στην παραγωγικότητα.

«Στην Μπάγερν, δεν μου είναι εύκολο να βρω ευκαιρίες για γκολ. Όταν παίζεις με έξι επιθετικούς παίκτες και οι αντίπαλοί σου είναι πολύ αμυντικοί, δεν είναι εύκολο για έναν επιθετικό. Στα τελευταία παιχνίδια, μου πήρε λίγο χρόνο για να βρω θέση και να πάρω την μπάλα. Και ακόμα όταν την παίρνω, εξακολουθεί να έχει πολύ... κόσμο.

Υπήρχαν ματς, όπου δεν είχα πολλές φορές την μπάλα στα πρώτα 20 λεπτά κι έπρεπε να παλέψω για να την πάρω. Φυσικά, δημιουργείς ευκαιρίες αργά ή γρήγορα, αλλά δεν τα βρίσκω όλα αυτά εύκολα. Για εμένα, μερικές φορές είναι δύσκολο, παρόλο που ξέρω ότι χρειάζεται υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Λέβα» ατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την εθνική ομάδα της Πολωνίας ενόψει της αναμέτρησης με την Ανδόρρα (12/11, 21:45).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα