Λεβαντόφσκι: «Θα είμαι στη Μπάγερν για πολλά χρόνια ακόμα» (pic)

Λεβαντόφσκι: «Θα είμαι στη Μπάγερν για πολλά χρόνια ακόμα» (pic)

Κώστας Τόπας
Λεβαντόφσκι: «Θα είμαι στη Μπάγερν για πολλά χρόνια ακόμα» (pic)

bet365

Προσηλωμένος στα καθήκοντα που έχει με την Μπάγερν είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, παρά το γεγονός ότι το όνομά του συνδέθηκε με αρετές ευρωπαϊκές ομάδες το καλοκαίρι.

Ο 33χρονος Πολωνός στράικερ παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» για την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης την αγωνιστική περίοδο 2020/21, μετά τα 41 τέρματα που σημείωσε.

Ετσι, έγινε ο δεύτερος παίκτης από την Bundesliga που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, μετά τον Γκερντ Μίλερ (1970, 1972). Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε κατά την βράβευσή του, ο Λεβαντόφσκι μίλησε για το μέλλον του, τονίζοντας πως το μυαλό του είναι αποκλειστικά στην Μπάγερν.

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε άλλο πρωτάθλημα. Μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους από άλλα πρωταθλήματα στο Champions League. Είμαι 100 % συγκεντρωμένος στην Μπάγερν Μονάχου, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μου. Είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι εδώ για πολύ καιρό!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες, στη Γερμανία ανέφεραν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν, αλλά όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα