Αναβολή της απολογίας της ΚΑΕ Άρης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ

Αναβολή της απολογίας της ΚΑΕ Άρης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ

Αναβολή της απολογίας της ΚΑΕ Άρης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ

bet365

Το πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Άρης και αναβλήθηκε για τις 21/12 η απολογία για τη μη εξασφάλιση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Basketleague.

Από τη στιγμή που η ΚΑΕ Άρης προσέφυγε στο διοικητικό Εφετείο ούτως ώστε να καταρρίψει την απόφαση μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν ευνόητο το αίτημα των «κίτρινων» για αναβολή της απολογίας τους στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Το πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ εκτίμησε ότι καθώς ο Άρης ήδη έχει προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο συντρέχουν λόγοι αναβολής γι’ αυτό και όρισε ημέρα εκδίκασης την 21η του Δεκέμβρη καθώς μέχρι τότε η υπόθεση θα έχει εκδικαστεί στο διοικητικό δικαστήριο.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της… «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε και πέτυχε, σήμερα (16/11) το πρωί, την αναβολή της εκδίκασης, από την Αθλητικό Δικαστή, της υπόθεσης για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 21/12. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα θέμα ποινής στον ΑΡΗ. Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν σήμερα στον ΕΣΑΚΕ οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα