ΠΑΟΚ: Κατέθεσε τα υπομνήματα στην Επιτροπή Εφέσεων

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κατέθεσε τα υπομνήματα στην Επιτροπή Εφέσεων

bet365

Μέχρι τις 12:00 είχαν προθεσμία οι νομικοί των εμπλεκομένων ομάδων να καταθέσουν τα υπομνήματα στην Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που έγινε από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης (9/12), που διήρκησε σχεδόν επτά ώρες, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ζήτησε από τις εμπλεκόμενες ομάδες να καταθέτουν τα υπομνήματά τους μέχρι σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατατέθηκαν τα υπομνήματα και πλέον αναμένεται η έκδοση της απόφασης από την αρμόδια επιτροπή, αφού πρώτα μελετήσει τις θέσεις όλων των ομάδων.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας οι νομικοί του «Δικεφάλου» εστίασαν στην απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης (CAS) και ανέλυσαν τους λόγους που θεωρούν ότι το πόρισμα-απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτικό για κανένα αρμόδιο όργανο και γιατί ακριβώς δε θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν από την Επιτροπή.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει το gazzetta.gr θεωρείται πολύ δύσκολο να έχουμε απόφαση πριν τις γιορτές και οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η Επιτροπή Εφέσεων θα αποφανθεί σχετικά μες στον Γενάρη.

 

Τελευταία Νέα