Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Απόφαση τον Ιανουάριο από την Εφέσεων

Δημήτρης Τομαράς
Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Απόφαση τον Ιανουάριο από την Εφέσεων

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα βγάλει απόφαση μες στον Γενάρη για την υπόθεση των ΠΑΟΚ - Ξάνθης, στην οποία διάδικος είναι ο Ολυμπιακός.
Το δικαστικό... ντέρμπι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ παίχθηκε ανήμερα του ματς των Πειραιωτών με την Πόρτο και για άλλη μία φορά με φόντο την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης στην Επιτροπή Εφέσεων, με αρκετές ώρες νομικών αγορεύσεων. Όπως ήταν αναμενόμενο απόφαση δεν υπήρξε και η έδρα έκανε γνωστό πως περιμένει από όλες τις πλευρές υπομνήματα μέχρι την προσεχή Τετάρτη 16/12 στις 12.00.
Όσο για την απόφαση; Οι τελευταίες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η Επιτροπή Εφέσεων θα αποφανθεί σχετικά μες στον Γενάρη. Θεωρείται δύσκολο να έχουμε απόφαση πριν τις γιορτές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα