Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον Βρυώνη στον Αρειο Πάγο

Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον Βρυώνη στον Αρειο Πάγο

bet365

Ξεκάθαρες απαντήσεις ζητούν με αναφορά τους στον Άρειο Πάγο οι «ασπρόμαυροι», αλλά και να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις και παραπτώματα από τους δικαστές της Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται και θα καταθέσει αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του κ. Βρυώνη.

Ο συγκεκριμένος δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας στους «ερυθρόλευκους» τη δυνατότητα να παραστούν ως διάδικοι στο CAS, όπου θα προσφύγει ο ΠΑΟΚ.

Ο κ. Βρυώνης την ίδια μέρα που έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση, σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), συντάχθηκε με την ορθή και σύμφωνη με τους κανονισμούς της ΕΠΟ άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως λένε, είναι διατεθειμένοι και αποφασισμένοι, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, να πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις και να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα από τους δικαστές που αρνήθηκαν να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης.

 

Τελευταία Νέα