Nέα πρόταση εισαγγελέα για τους 28 των «στημένων»

Gazzetta team
Nέα πρόταση εισαγγελέα για τους 28 των «στημένων»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ, ο εισσαγγελέας Περικλής Δράκος πρότεινε να παραπεμφθούν σε δίκη οι 28 κατηγορούμενοι για «στημένα».

Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, οι οποίες μεταξύ άλλων αναφέρονται στο ρεπορτάζ του site «dikografies» που ασχολείται αποκλειστικά με δικαστικές υποθέσεις, αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Περικλής Δράκος έκανε πρόταση παραπομπής σε δίκη για τους 28 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων.

Οι 28 είχαν απαλλαγεί από το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών για τρία κακουργήματα και παραπέμπονταν μόνο για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνα και για σύσταση συμμορίας. Ωστόσο, το Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου αναίρεσε το σκέλος του παραπεμπτικού βουλεύματος που αφορά τα αδικήματα της αλλοίωσης αποτελέσματος (δωροδοκία) και της σύστασης και συμμορίας καθώς έκρινε ότι για αυτές τις δύο παραπομπές δεν υπήρχε ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία ώστε να στοιχειοθετηθούν.
Πλέον, αναμένεται η απόφαση του συμβουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα