Οι μελλοντικές πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ

Οι μελλοντικές πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Οι μελλοντικές πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ

bet365

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, απόλυτος κυρίαρχος στον ελληνικό χώρο, με 11 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και 4 νταμπλ έχει αρχίσει να μεριμνά και για το μέλλον του…

Ο «Δικέφαλος» άρχισε να έχει τη δική του Ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών, με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να έχει αναλάβει το τμήμα, σε συνεργασία και με τον Γιώργο Προύσαλη που είναι επί σειρά ετών έφορος στο γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ.

Περίπου 80 κορίτσια (ηλικίας από 5 ετών και πάνω), με την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού διδάσκονται την τέχνη του σύγχρονου ποδοσφαίρου στις άρτιες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Λεόντων» (βρίσκεται πίσω από το γήπεδο του Μακεδονικού) που περιλαμβάνει δυο κλειστά γήπεδα 5Χ5, ένα ανοιχτό 8Χ8 και ένα 11Χ11, καθώς και αποδυτήρια, ιατρείο, γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αναψυκτήριο.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ είναι χωρισμένα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες:

Pre-Junior (με προπονητή τον Λευτέρη Κανάτα): Συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα από το 2006 έως το 2011 (τα πιο μικρά που εντάχθηκαν φέτος στο τμήμα!).

Junior (με προπονήτρια τη Γιώτα Τσελέκογλου): Συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα το 2004 και το 2005.

Προπαιδικό (με προπονήτριες τη Δήμητρα Παντελιάδου και Γιώτα Τσελέκογλου): Συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα το 2002 και το 2003.

Παιδικό (με προπονητή τον Λευτέρη Κανάτα): συμμετέχουν κορίτσια γεννημένα το 1999, το 2000 και το 2001.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ PRE-JUNIOR

Το Σάββατο (8/10) πήραν το... βάπτισμα του «πυρός» για τη φετινή σεζόν τα κορίτσια του τμήματος Pre-Junior παίζοντας ένα προπονητικό φιλικό αγοράκια από την Ακαδημία των Λεόντων.

Η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα (με κορίτσια από 5 έως 10 ετών) αποτελούνταν από τις Μαριάννα Γρίβα, Παρασκευή Αρβανιτίδου, Ευαγγελία Μπούκα, Μαίρη Παυλίδου, Χρυσούλα Μαχαίρα, Σοφία Κώστα, Εμμελεία Αηδονίδου, Ηλιάδα Πότση, Αγγέλα Ηύσα, Ραφαέλα Πεταλωτή και Δέσποινα Κομνηνού.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία κοριτσιών του ΠΑΟΚ συνεχίζονται όλον τον χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310602856 αλλά και στο 6947601022 (Χρήστος Παρασκευόπουλος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα