Γκιρτζίκης: Εις το επανιδείν!

Gazzetta team
Γκιρτζίκης: Εις το επανιδείν!

bet365

Κάτι σαν... αποχαιρετιστήρια ήταν η ομιλία του Γιώργου Γκιρτζίκη, κατά την κλήρωση της Football League, όπου μίλησε για «διαρκή πόλεμο»!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ στο περιθώριο της κλήρωσης της Football League, όπου μάλιστα πήρε και... τιμητική πλακέτα (!!!) έχει ως εξής: «Σήμερα θα ήθελα να πω πολλά γιατί έχω μέσα μου πάρα πολλά, αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Θα περιοριστώ σε ένα γραπτό κείμενο. Πρόεδρε σε ευχαριστώ για την τιμή προσκαλώντας με αρχικά να παραστώ στην εκδήλωση αλλά και τιμώντας με για την προσφορά μου στο ποδόσφαιρο. Μία ζωή ολόκληρη, 43 συναπτά έτη, βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο.

Η σημερινή στιγμή και ορισμένες άλλες παρόμοιες τον τελευταίο καιρό με έχουν αποζημιώσει για όσα χρόνια δαπάνησα όλα αυτά τα χρόνια στερώντας χρόνο από τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτές οι στιγμές σε ωθούν να παραμερίσεις όλα τα άσχημα που έχεις βιώσει στο παρελθόν, όπως εγώ, και να σταθείς στην εκτίμηση και αναγνώριση που σου προσφέρουν όλοι όσοι όπως εσείς βρίσκονται στην ποδοσφαιρική οικογένεια.

Θα επιθυμούσα να σας προτρέψω να προστατέψετε την ποδοσφαιρική οικογένεια απ' όλους αυτούς που βρίσκονται απ' έξω και τη φθονούν έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποσύνθεσή της. Δυστυχώς ο πόλεμος είναι διαρκής και ανελέητος. Θύματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Ωστόσο, εκτιμώ πως αυτή η ποδοσφαιρική οικογένεια θα βγει νικήτρια από αυτόν (τον πόλεμο), αρκεί να υπάρχει ομοψυχία, αλληλοϋποστήριξη και συνεργασία.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν οι μονάδες, κερδίζουν οι ομάδες. Εις το επανιδείν»!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα