Δοκιμή με το μυαλό (και) στον Άγιαξ… (pics & vids)

Δοκιμή με το μυαλό (και) στον Άγιαξ… (pics & vids)

Δοκιμή με το μυαλό (και) στον Άγιαξ… (pics & vids)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής (15/7) την ενδεκάδα του φιλικού με την Τβέντε έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του, τον… Αγιαξ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Αν και -θεωρητικά- είναι αρκετά νωρίς, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αρχίσει να δουλεύει στο μυαλό του το πρώτο ραντεβού του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στις 26/7 στο Αμστερνταμ.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους το μεσημέρι του Σαββάτου (16.00) κόντρα στην Τβέντε προσφέρεται για τις πρώτες δοκιμές από τον Σέρβο προπονητή. Η αντίπαλος του «Δικεφάλου» μπορεί να έφτιαξε ομάδα πριν από λίγες ημέρες, να στερείται ποιότητα ποδοσφαιριστών, αλλά παραμένει μια ολλανδική ομάδα, με την ίδια πάνω κάτω ποδοσφαιρική φιλοσοφία, όπως και του Άγιαξ.

Τι έδειξε ο Ίβιτς στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Sports Park του Οστερμπεκ; Ένα σχήμα με αμυντικό προσανατολισμό, ένα «εξάρι» (Τσίμιροτ) και δύο «οχτάρια» (Σάχοβ, Χαρίσης), οι οποίοι λογικά μαζί με τους υπόλοιπους οκτώ, που χρησιμοποιήθηκαν και αναμένεται να ξεκινήσουν το Σάββατο εναντίον της Τβέντε, έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ και το βράδυ της 26ης Ιουλίου στην «Αμστερνταμ Αρίνα».

Ο Χοσέ Κάνιας δεν θα είναι 100% έτοιμος, το είπε άλλωστε και ο Ίβιτς το μεσημέρι της Παρασκευής, για το πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ, ενώ κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, είναι πίσω από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε θέματα φυσικής κατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ. Όσο για τον Μπρκιτς, μόλις την Παρασκευή το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση…

Έτσι, το σχήμα που δούλεψε ο Ίβιτς και αναμένεται να το δούμε σε συνθήκες αγώνα εναντίον της Τβέντε αποτελούταν από τους:

Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, οι τέσσερις στην άμυνα ήταν οι Λέο Μάτος (δεξιά), Κρέσπο και Τζαβέλλας (κεντρικοί αμυντικοί), Λέοβατς (αριστερά), μοναδικό «εξάρι» ο Τσίμιροτ, μπροστά του οι Χαρίσης και Σάχοβ, στα δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Ροντρίγκες και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν η παρουσία και των 31 ποδοσφαιριστών, που έχει στην Ολλανδία, και για πρώτη φορά προπονήθηκαν όλοι μαζί στο Οστερμπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα