Ο Τζάλμα Κάμπος δεν μπορεί χωρίς τη βέρα του… (pics)

Ο Τζάλμα Κάμπος δεν μπορεί χωρίς τη βέρα του… (pics)

Ο Τζάλμα Κάμπος δεν μπορεί χωρίς τη βέρα του… (pics)

bet365

Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στο Οστερμπεκ. Ο Τζάλμα Κάμπος έχασε ένα πολύτιμο προσωπικό αντικείμενο. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές αφήνουν τα προσωπικά αντικείμενα που φορούν πάνω τους (δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αλυσίδες κλπ) πριν από κάθε προπόνηση και επίσημα παιχνίδια. Κάτι που δεν έκανε πριν από την προπόνηση της Παρασκευής ο Τζάλμα Κάμπος.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη βέρα του γάμου. Σε κάποια άσκηση η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και η βέρα… εξαφανίστηκε στο χορτάρι!

Αρχισε να την ψάχνει, στην αναζήτηση προστέθηκαν συμπαίκτες, μέλη του τεχνικού τιμ και δημοσιογράφοι, αλλά η βέρα δεν βρέθηκε.

Ο Κάμπος, περισσότερο για συναισθηματικούς λόγους, είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο γήπεδο και με τη βοήθεια φακού, θα προσπαθήσει να βρει τη χαμένη βέρα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα