«Σπάει» τα ταμεία της για Λούκας η Λέστερ!

«Σπάει» τα ταμεία της για Λούκας η Λέστερ!

bet365

Βαλίτσες για Premier League ετοιμάζει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρες, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ ετοιμάζεται να «σπάσει» τα ταμεία της για να τον αποκτήσει από τη Λα Κορούνια.

Άρωμα... Ελλάδας είναι πολύ πιθανό να έχει η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Λέστερ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Guardian, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λούκας Πέρες.

Ο 27χρονος Ισπανός πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στη δεύτερη του χρονιά με τη φανέλα της Λα Κορούνια, μετρώντας 19 τέρματα σε 38 συνολικά παιχνίδια και οι «Αλεπούδες» εμφανίζονται έτοιμες να προσφέρουν για χάρη του αρκετά περισσότερα από τα 9 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δαπανήσει τον Ιανουάριο του 2015 για τον Κροάτη φορ, Αντρέι Κράμαριτς, που αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας τους.

Ο Λούκας αποτελεί προσωπική εισήγηση του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Ιταλό να έχει εντυπωσιαστεί από τα φετινά του κατορθώματα, ενώ τα χρήματα πιθανότατα δε θα αποτελέσουν εμπόδιο σε περίπτωση που και ο ίδιος ο Λούκας αποφασίσει πως είναι έτοιμος να αφήσει την γενέτειρα του , αποδεχόμενος την πρόκληση να αγωνιστεί στο Νησί με την Πρωταθλήτρια Αγγλίας. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του βρίσκεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η είδηση φυσικά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα λάβει το 30% από το ποσό της μεταγραφής, με βάση τη συμφωνία με την οποία είχε παραχωρηθεί ο Λούκας στη «Ντέπορ».

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως οι «Αλεπούδες» βρίσκονται επίσης πολύ κοντά και σε δεύτερο Ισπανό παίκτη, συγκεκριμένα τον 27χρονο στόπερ της Σπόρτινγκ Χιχόν, Λουίς Χερνάντεθ, οποίος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και προορίζεται για εναλλακτική λύση, πίσω από τους Μόργκαν και Χουτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα