Η Nouvelle Vague του Παναιτωλικού στο gazzetta.gr!

Φώτης Καρακούσης
Η Nouvelle Vague του Παναιτωλικού στο gazzetta.gr!

bet365

Κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Ματζουράκη και των φίλων του Παναιτωλικού κι έχουν δικαίωμα στο όνειρο! Μύγας, Χαντάκιας, Παπουτσογιαννόπουλος και Βασιλούδης μιλούν στο gazzetta για την ακαδημία των «καναρινιών» αλλά και το μέλλον τους!

Ναι για κάθε ομάδα είναι σημαντικό το να έχει μια διοίκηση που να μπορεί να πληρώσει και να φέρει καλούς και σημαντικούς παίκτες. Όμως εξίσου ή και περισσότερο σημαντικό είναι να μπορεί να φτιάξει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της. Τις ακαδημίες της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παιδιά που αγαπούν τον σύλλογο να παίξουν και να προσφέρουν σε αυτή.

Ειδικά στην επαρχία, αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς η κοινωνία σε πολλές περιπτώσεις ζει και αναπνέει για την ομάδα. Μια από αυτές είναι το Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός είναι σημείο αναφοράς. Τα... καναρίνια μετά την άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και τον υποβιβασμό τους μετά την επιστροφή τους στα... μεγάλα σαλόνια, έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην Α' Εθνική.

Αρχικά το έκαναν με την απόκτηση γνωστών παικτών, αλλά και πολλών ξένων, ωστόσο από την πρώτη στιγμή θέλησαν να ρίξουν βάρος στις ακαδημίες, προκειμένου να βγάλουν δικούς τους παίκτες και φέτος η προσπάθεια αυτή άρχισε να αποδίδει καρπούς. Κάτι που άλλωστε τόνισε και ο ίδιος ο Φώτης Κωστούλας στην συνέντευξη του!

Το νέο αίμα, η Nouvelle Vague του Παναιτωλικού άρχισε να παίρνει παιχνίδια και το gazzetta.gr μίλησε με τέσσερις εκπροσώπους της νέας εποχής του Τίτορμου. Τον Γιώργο Μύγα, τον Δημήτρη Χαντάκια, τον Στάθη Βασιλούδη και τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο. Κάποιοι είναι βασικοί. Κάποιοι όχι. Κάποιοι είναι... παλιοί, κάποιοι φέτος έκαναν «σεφτέ» στην Σούπερ Λίγκα!

Όμως και οι τέσσερις αναφέρθηκαν στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, στην διοίκηση, στις ιδανικές εγκαταστάσεις. Μίλησαν για τον κόσμο που τους βοηθάει, το άσχημο ξεκίνημα και την έλευση Ματζουράκη που άλλαξε τα πάντα, αλλά και τους στόχους που έχουν τόσο για την ομάδα, όσο και για τους ίδιους.

Όλοι τους έδειξαν πως πατάνε γερά στα πόδια τους, είναι προσγειωμένοι και αποφασισμένοι να πιάσουν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους έχει δώσει ο Παναιτωλικός. Βοηθώντας την ομάδα, αλλά και τους εαυτούς να κάνουν το επόμενο βήμα. Ένα επόμενο βήμα που για τα... καναρίνια θα είναι η έξοδος στην Ευρώπη και για αυτούς η καθιέρωση και γιατί όχι και μια μεταγραφή σε μια από τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες της χώρας.

Τέσσερις παίκτες, άλλοι με περισσότερη συμμετοχή, άλλη με λιγότερη, αλλά όλοι είστε ένα σοβαρό δείγμα για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναιτωλικού. Πείτε μου λίγο γι' αυτό.

Δημήτρης: Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από τις ακαδημίες. Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και από μόνοι τους, αλλά και με τους προπονητές τους κάνουν πολλά ατομικά προγράμματα όπως και εμείς. Είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε τέτοιους προπονητές που μας βοηθάνε και δουλεύουνε πολύ με εμάς σε πράγματα που υστερήσαμε και υστερούμε ακόμα.

Στάθης: Το ότι ήμασταν στις εξέδρες και βλέπαμε την ομάδα του Παναιτωλικού και τώρα αγωνιζόμαστε για την ομάδα αυτή, είναι ένα όνειρο για κάθε παιδί. Στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά από τις μικρότερες ηλικίες μέχρι την Κ17 και Κ20. Υπάρχει υλικό για να δουλεύουν με άριστες συνθήκες τα παιδιά, οι προπονητές είναι όλοι και εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες στην δουλειά τους και βήμα-βήμα πιστεύω πως ανεβαίνουν όλοι και πιο πολύ οι ακαδημίες και όλο και περισσότερα παιδιά θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.

Γιώργος: Κλείνω πέντε χρόνια στον Παναιτωλικό και από την πρώτη μέρα που ήρθα είδα πως γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Αυτό το ένιωσα και προσωπικά στην εξέλιξή μου, καθώς με την δουλειά που γίνεται εδώ βελτιώνομαι συνεχώς. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Όλα τα παιδιά από τις πολύ μικρές ηλικίες δουλεύουν πολύ καλά, προκειμένου όταν κάποιοι ανεβαίνουν στην μεγάλη ομάδα να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του συλλόγου.

Στέφανος: Όταν άφησα την Ρόδο για να έρθω εδώ, ο καθένας πάντα παίρνει ένα ρίσκο. Πήρα το ρίσκο αλλά δικαιώθηκα απόλυτα. Και δικαιώθηκα γιατί αυτά που μου είχαν πει, ότι δηλαδή είναι μια ομάδα που θα στηρίξει τα δικά της παιδιά και θα προωθήσει παιδιά από τις ακαδημίες, ώστε μελλοντικά να υπάρχουν τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, όλα έγιναν πραγματικότητα.

Από την πρώτη χρονιά που υπέγραψα η ομάδα μας πιστεύει πάρα πολύ και δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία τρία χρόνια εμείς οι τέσσερις που είμαστε εδώ, αλλά και άλλα παιδιά που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους. Ο Παναιτωλικός έχει το κέρδος αυτή την στιγμή να υπερηφανεύεται πως έχει δικά του παιδιά στην ομάδα και αυτό είναι μια δουλειά που κάναμε και εμείς αλλά και η ομάδα που στήριξε την δουλειά των ακαδημιών αλλά και εμάς. Και μετά από τρία χρόνια μπορούμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι γι' αυτό.

«Τυχεροί που έχουμε αυτές τις εγκαταστάσεις»

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να κάνετε προπονήσεις σε ένα περιβάλλον όπως το emileon, ένα προπονητικό κέντρο που λίγες ομάδες διαθέτουν.

Στέφανος: Εμείς σαν παίκτες της ομάδας είμαστε τυχεροί που μπορούμε και δουλεύουμε σε τέτοιες συνθήκες και προπονητικό κέντρο. Είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Το έχουν δει αρκετοί. Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και είναι μια επένδυση που έκανε ο πρόεδρος και χρόνο με τον χρόν ο θα βγει κερδισμένος και εκείνος και η ομάδα.

Γιώργος: Αυτό που έχει δημιουργήσει ο πρόεδρος στο Αγρίνιο είναι κάτι το απίστευτο γιατί βοηθάει τα παιδιά να βελτιώνονται συνεχώς. Έχει δημιουργήσει ένα προπονητικό κέντρο πάρα πολύ καλό ώστε να μην λείπει τίποτα από τον κάθε ποδοσφαιριστή και αυτός να έχει το μυαλό του μόνο στην δουλειά και πουθενά αλλού.

Στάθης: Όπως είπατε και εσείς είναι ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα. Βοηθάει την ομάδα να προετοιμάζεται σε ιδανικές συνθήκες. Δουλεύουμε όλοι μαζί επαγγελματικά σε ένα από τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα προπονητικά κέντρα της χώρας και ο κάθε παίκτης από την πρώτη στιγμή που έρχεται στην ομάδα το ξεχωρίζει.

Δημήτρης: Το emileon είναι για εμάς μία πολυτέλεια. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ωραίο να ξέρει πως θα πάει για προπόνηση και θα έχει μαζί και το γυμναστήριό του και τρία γήπεδα με χόρτο για να κάνει προπόνηση, ενώ υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν τα έχουν αυτά. Είμαστε χαρούμενοι που ο πρόεδρος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα αυτό και τον ευχαριστούμε γιαυτό.

Πάμε λίγο στην φετινή χρονιά. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ άσχημα, αλλά μετά τα πράγματα έφτιαξαν και όχι μόνο δεν κινδύνεψε αλλά βρέθηκε κοντά και στην Ευρώπη. Τι άλλαξε στην διάρκεια της χρονιάς;

Γιώργος: Στην αρχή της χρονιάς ήρθε ένας νέος προπονητής ξένος και προσπάθησε να μας περάσει την φιλοσοφία του. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε με συνέπεια να έχουμε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Η ομάδα δεν πήγαινε καθόλου καλά και έτσι αλλάξαμε προπονητή. Ήρθε ο κύριος Ματζουράκης και πιστεύω πως αυτός τα άλλαξε όλα, μας έδειξε πολλά πράγματα, μας βοήθησε τον καθένα ξεχωριστά. Μα έδωσε σε κάθε παίκτη ταυτότητα αναφορικά με το τι θα πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και έτσι η χρονιά κύλησε καλύτερα και στο τέλος φτάσαμε να έχουμε ελπίδες να μπούμε ακόμα και στην πεντάδα.

Στέφανος: Από την αρχή ήταν δύσκολο γιατί γυρίσαμε σελίδα σαν Παναιτωλικός από την στιγμή που έφυγε ο κύριος Χάβος που ήταν τρία χρόνια στην ομάδα, ήρθε ένας νέος προπονητής Πορτογάλος που είχε μια διαφορετική φιλοσοφία και δεν ήταν γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό ήταν λίγο δύσκολο γιατί χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσει ο ίδιος τα του πρωταθλήματος και εμείς τα δικά του πιστεύω. Δυστυχώς δεν έγινε αυτό, είχαμε και κάποιες συντριβές και για τον Παναιτωλικό δεν γινόταν να υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα γιατί είχαμε και κάποια δυναμική ως ομάδα ειδικά στην έδρα μας. Την ταυτότητα την κερδίσαμε ξανά με την έλευση του κυρίου Ματζουράκη, ο οποίος έδωσε ευκαιρίες και σε αρκετούς Έλληνες παίκτες. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος κάτι που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Και όπως είπα έδωσε ταυτότητα στην ομάδα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου και είχαμε πολύ καλά παιχνίδια. Με αποτέλεσμα να κερδίσει πολλούς νέους παίκτες και να δείξει και πάλι ανταγωνιστική.

Στάθης: Όπως είπατε και εσείς η ομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα, είχαμε και κάποια άσχημα αποτελέσματα. Δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και να πηγαίνει με αυτόν σε όλη την χρονιά. Μετά αλλάξανε κάποια πράγματα, ήρθε ο κύριος Ματζουράκης και έβαλε και πάλι την ομάδα στο σωστό δρόμο. Επέβαλε την πειθαρχία που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε ομάδα. Από εκεί και πέρα η ομάδα άρχισε να βρίσκει ρυθμό, ήρθαν και τα καλά αποτελέσματα και το καλό ήταν πως μείναμε κοντά στην πεντάδα, πρωταγωνιστούσαμε και αυτό είναι καλό όταν συνδυάζεται με την συμμετοχή μικρών και νέων ποδοσφαιριστών.

Δημήτρης: Ο κύριος Πόντες δεν μπόρεσε να μας περάσει τα δικά του θέλω και δικά του πράγματα, την δική του φιλοσοφία. Αυτό μετά την βαριά ήττα από την Καλλονή στην Μυτιλήνη η διοίκηση πήρε την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με την ομάδα. Από την στιγμή που ήρθε ο κύριος Ματζουράκης, ένας έμπειρος προπονητής, έχει περάσει την δική του φιλοσοφία. Καταρχήν ξέρει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως να διαχειρίζεται την ομάδα και μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας. Και το ευχάριστο για εμάς τους μικρούς είναι πως μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το ταλέντο μας. Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό που δοκιμάζει νέα παιδιά για να μπορέσουν και αυτά και εμείς να πετύχουμε κάτι καλό στην καριέρα μας.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι, από την στιγμή που τώρα ουσιαστικά ξεκινάτε την καριέρα σας.

Δημήτρης: Εμένα προσωπικά από τη νέα χρονιά, γιατί τώρα τελειώνει το πρωτάθλημα, είναι να ξεκινήσω βασικός με τον Παναιτωλικό, να βελτιώνομαι κάθε μέρα και πιο πολύ μέσω των προπονήσεων και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στάθης: Εγώ αν και πιο νέος, καθώς μόλις τον Γενάρη υπέγραψα και έχω πάρει και κάποιες συμμετοχές, δεν απαιτώ πάρα πολλά. Με σκυμμένο το κεφάλι και πολύ δουλειά, ότι φέρει ο Θεός με υγεία πάνω από όλα να καταφέρω ότι καλύτερο μπορώ και με τον καιρό να μπορέσω να καθιερωθώ στην ομάδα.

Γιώργος: Προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω στον Παναιτωλικό, να κάνω μια γεμάτη χρονιά του χρόνου και να αποδείξω πως αυτό που έκανα φέτος δεν ήταν τυχαίο. Του χρόνου να είμαι ακόμα καλύτερος, να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Στέφανος: Προσωπικός μου στόχος μετά τον τραυματισμό που είχα γιατί έχασα πάνω από έναν ολόκληρο γύρο φέτος, είναι να καλύψω το χαμένο έδαφος, να μπορέσω να καθιερωθώ στην ομάδα ο οποίος ήταν και ο στόχος από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναιτωλικό.

«Να βγούμε σύντομα στην Ευρώπη»

Οι στόχοι σας για την ομάδα ποιοι είναι; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παναιτωλικός;

Στέφανος: Ο Παναιτωλικός δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε το δικό μας γήπεδο, τις δικές μας εγκαταστάσεις. Είμαστε ένα σωματείο γεμάτο υγεία και αυτό το αποδείξαμε από την τριετία που είμαστε στην Σούπερ Λίγκ, καθώς κάνουμε σταθερά βήματα χρόνο με τον χρόνο. Σημαντικό το ότι κάθε χρόνο πουλάμε ένα ποδοσφαιριστή σε μια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και αυτό είναι κέρδος για την ομάδα, αλλά και για τους παίκτες, γιατί βλέπουν πως μόλις έρθω εδώ και δουλέψει υπάρχουν βλέψεις για κάτι μεγαλύτερο. Σιγά-σιγά ο στόχος για την πεντάδα στα επόμενα χρόνια θα είναι επιτακτικός, κάτι που θα μεγαλώσει και τον Σύλλογο. Ο Σύλλογος μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και πιστεύω πως όλη η ομάδα και οι παίκτες, αυτοί που είναι ήδη και αυτοί θα έρθουν, να κάνουμε ότι μπορούμε γιαυτό.

Γιώργος: Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός έχει όλο το πακέτο να φτάσει πολύ ψηλά. Για εμένα είναι μια μεγάλη ομάδα. Με στόχους και βλέψεις να κάνει κάτι πολύ καλύτερο και τα επόμενα χρόνια να κυνηγήσει την πεντάδα γιατί το αξίζει. Έχει μια διοίκηση που θα ήθελαν πολλοί παίκτες να έχουν στις ομάδες τους, ένα πρόεδρο που μας τα παρέχει όλα και εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να του το ανταποδώσουμε.

Στάθης: Η ομάδα έχει 90 χρόνια ιστορίας που τα έκλεισε φέτος, δεν έχει κάποιο ταβάνι. Κοιτάμε να πάμε όλο και πιο ψηλά κάθε χρονιά, στόχος πάντα θα είναι η Ευρώπη και η καθιέρωσή μας σε αυτή την διοργάνωση και με αυτό τον τρόπο θα μεγαλώσει ο Σύλλογος και θα κάνουμε το κάτι παραπάνω που επιδιώκουμε ως ομάδα.

Δημήτρης: Όπως είπε και ο Στέφανος δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Έχουμε έναν πάρα πολύ καλό πρόεδρο που μας τα παρέχει όλα και χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και όσο μεγαλώνει και ο Σύλλογός μας θα μπορέσουμε να βλέπουμε και Ευρώπη.

«Πάντα δίπλα μας ο κόσμος»

Θα ήθελα κλείνοντας να πείτε δυο κουβέντες για τον κόσμο. Την έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Πως νιώθετε εσείς αυτή την στήριξη;

Δημήτρης: Όντως ο κόσμος του Αγρινίου είναι δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε γιαυτό. Θέλουμε ακόμα περισσότερους δίπλα μας γιατί μας βοηθάει να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Είναι ο δωδέκατος παίκτης για εμάς και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Στάθης: Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, τον ευχαριστούμε πολύ που έρχεται στο γήπεδο και μας βοηθάει. Είναι μεγάλη στήριξη για κάθε παίκτη και την ομάδα.

Γιώργος: Ο κάθε ποδοσφαιριστής όταν παίζει στην έδρα του θέλει να έχει το γήπεδο γεμάτο, με καλούς φιλάθλους που θα τον στηρίζουν. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε μία ομάδα που έχει κόσμο και μας βοηθάει να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Στέφανος: Πιστεύω πως φέτος για ακόμα μία φορά ο κόσμος του Παναιτωλικού έδειξε την πραγματική του αγάπη και στήριξη για την ομάδα, ειδικά από την στιγμή που υπήρξαν δύσκολες ήττες στο ξεκίνημα. Για αυτή την στήριξη τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιαυτό γιατί έδειξε την αγάπη του και στις δύσκολες στιγμές. Μια ομάδα δείχνει την δυναμική της και με τον κόσμο της, όταν έχεις ένα κόσμο που είναι μια γροθιά με την ομάδα μπορείς να κερδίσεις και περισσότερα. Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια έχουμε μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος και αυτό εκτός από την ομάδα και τους παίκτες, το χρωστάμε και στον κόσμο μας και τον ευχαριστούμε γιαυτό.

«Να αποδείξω πως αξίζω και να αρπάξω την ευκαιρία»

Γιώργο, ξεκίνησε η χρόνια, παίρνεις θέση βασικού και από νωρίς υπήρξε η γκρίνια προς το πρόσωπό σου. Πως το έζησες όλο αυτό το κλίμα και τι σε βοήθησε να το ξεπεράσεις και να βγεις ακόμα καλύτερος;

«Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει πολλά τα χρόνια αυτά που είμαι στην ομάδα, αλλά αυτό με πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Δεν το έβαλα κάτω και θέλησα με την δουλειά μου να δείξω σε όλους πως μπορώ να παίξω στον Παναιτωλικό και να φτάσω όσο γίνεται πιο ψηλά. Φέτος πιστεύω πως απέδειξα ότι μπορώ να σταθώ στην ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθάω τον Παναιτωλικό σε κάθε αγώνα. Ναι δεν είναι και το καλύτερο να ακούς γκρίνια από την πρώτη φάση, αλλά εκεί όσο και αν σε στεναχωρεί κλείνεις τα αυτιά και σκέφτεσαι μόνο την ομάδα σου που σου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνιστείς. Μια ευκαιρία δεν πρέπει με τίποτα να αφήσεις να πάει χαμένη και προσωπικά πιστεύω πως δεν την άφησα».

Η ομάδα έχει μια παράδοση με τα δεξιά μπακ. Ήταν ο Μπακάκης, ο Γκάλο, τώρα εσύ. Βλέπεις να είσαι ο επόμενος που θα αποχωρήσει για μια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες;

«Θέλω να γίνω ο επόμενος. Ποι δύο παίκτες που είπες ήταν πάρα πολύ καλοί και γιαυτό πήραν μεταγραφή. Είχα την τύχη να αγωνιστώ μαζί τους, τους θαυμάζω πάρα πολύ. Πήρα πάρα πολλά από αυτούς και θέλω να γίνω τον ίδιο και καλύτερος στο μέλλον. Παίζω έναν χρόνο στον Παναιτωλικό ως δεξί μπακ, τώρα έχω πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια μου. Βλέπω πως βελτιώνομαι αλλά θέλω να βελτιώσω πολλά πράγματα ακόμα σε όλους τους τομείς. Πιστεύω πως είναι η θέση που μου ταιριάζει και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μου τον κύριο Ματζουράκη που με στήριξε από την πρώτη στιγμή που ήρθε και με έβαλε να παίξω και ακόμα περισσότερο που με στήριξε στις κακές στιγμές που είχα».

Αυτή την στιγμή είσαι βασικός στην Εθνική Ελπίδων, έχεις ως στόχο σύντομα να βρεθείς και σε αυτή των Ανδρών;

«Είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα να παίξω στην Εθνική Ελλάδος. Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή θα έλεγα. Είναι διαφορετικό συναίσθημα να φοράς το εθνόσημο και να παίζεις για την πατρίδα σου. Είναι ένας άμεσα μελλοντικός μου στόχος. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στα πόδια μου και θα δουλέψω πολύ για να το πετύχω και να ανέβω ακόμα ένα σκαλί στην καριέρα μου».

Θέλω να κλείσουμε με το θέμα πιθανής ή όχι μεταγραφής σου. Το τελευταίο διάστημα το όνομά σου ακούγεται όλο και πιο έντονα αναφορικά με ενδιαφέρον από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Πως το ζεις εσύ όλο αυτό;

«Η αλήθεια είναι πως ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα. Εγώ έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η ομάδα μου που με έχει αναδείξει και μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίξω σε αυτή και να βελτιωθώ. Είναι η οικογένειά μου ο Παναιτωλικός γιατί από εδώ ξεκίνησα και παρακολουθώ την ομάδα από μικρό παιδί και έτσι και αλλιώς τον πρώτο λόγο θα τον έχει η ομάδα που ξαναλέω πως με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα