ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Nα γίνει το Κύπελλο, να αποφευχθεί το Grexit!»

«Nα γίνει το Κύπελλο, να αποφευχθεί το Grexit!»

«Nα γίνει το Κύπελλο, να αποφευχθεί το Grexit!»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πλευρά της κυβέρνησης ο Σταύρος Κοντονής είναι έτοιμος να συνεχίσει το Κύπελλο, προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός.

Το Gazzetta.gr ακολουθεί από νωρίς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στο θέμα της αποφυγής του Grexit και σας είχε ενημερώσει για τις προσπάθειες που γίνονται, προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός. Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της δείχνει να έχει αλλάξει στάση, ενώ και ο Γιώργος Μποροβήλος υποστήριξε ότι όλες οι πλευρές κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στο γραφείο του Σταύρο Κοντονή και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από το περιβάλλον του Υπουργού αλλά και τις πηγές του Gazzetta.gr, ο ίδιος δείχνει έτοιμος να επιτρέψει την συνέχεια του Κυπέλλου, προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit και να επιδιώξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση μέσα από τις συζητήσεις με FIFA / UEFA και ΕΠΟ.

Άλλωστε, ήδη οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες έχουν κάνει προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, όπως η διεξαγωγή του τελικού με παιδιά και με ξένους διαιτητές.