Το ΣτΕ αποφασίζει για το Κύπελλο

Δημήτρης Τομαράς
Το ΣτΕ αποφασίζει για το Κύπελλο

bet365

Παρουσία νομικών εκπροσώπων του Υπουργείου Αθλητισμού και της ΕΠΟ θα γίνει το πρωί της Τρίτης η εκδίκαση της αίτησης της Ομοσπονδίας στο ΣτΕ σχετικά με την διακοπή του Κυπέλλου.
Για αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου έχει οριστεί ως γνωστόν η δικάσιμος για την αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Δ' Τμήμα) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφορά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη διακοπή της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2015 - 2016. Η εκδίκαση είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί και σε αυτήν θα παραστούν νομικοί εκπρόσωποι και από το Υπουργείο Αθλητισμού και από την ΕΠΟ.
Η στάση και οι θέσεις της ΕΠΟ λίγο έως πολύ είναι γνωστές. Από την πλευρά του Σταύρου Κοντονή ο ίδιος σκοπεύει να παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα επιχειρήματα. Θα είναι σθεναρή η υπεράσπιστη της απόφασης της ματαίωσης της διοργάνωσης και έχει γίνει και ενδελεχής προετοιμασία των νομικών εκπροσώπων του. Ο ίδιος ο Υπουργός μάλιστα ήταν λάβρος κατά όσων υποστηρίζουν ότι δεν θα στηρίξει την υπόθεση αυτή στο ΣτΕ. Άλλωστε προς τις FIFA / UEFA έχει στείλει ήδη το... μήνυμα πως δεν κάνει πίσω στο ζήτημα του Κυπέλλου.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα