Σαβίσεβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν αξίζετε να είστε τόσο χαμηλά» (gTV)

Σαβίσεβιτς στο gazzetta.gr: «Δεν αξίζετε να είστε τόσο χαμηλά» (gTV)

bet365

Ενας θρύλος, ένας βιρτουόζος της μπάλας, ένας αρτίστας του ποδοσφαίρου. Ο... τεράστιος Ντέγιαν Σαβίσεβιτς σε μια από τις σπάνιες on camera εξομολογήσεις του στο gazzetta.gr.

Ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας του Μαυρουβουνίου, ο «Genio» (ιδιοφυΐα), προσωνύμιο που του έδωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θυμήθηκε τον τελικό του 1994 στην Αθήνα με τη Μίλαν, το αριστουργηματικό του γκολ εις βάρος της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε την απορία του για το επίπεδο στο οποίο έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ψήφισε... δαγκωτό Μέσι, προέβλεψε Μπαρτσελόνα-Μπάγερν στον τελικό του Champions League και εξύμνησε το έργο του Μιχαΐλοβιτς στην τωρινή «κακή Μίλαν», όπως την χαρακτήρισε.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου τόνισε χαρακτηριστικά για την Εθνική μας: «Μου έκανε πράγματι εντύπωση που η Εθνική Ελλάδας έπαιξε τόσο άσχημα στα τελευταία προκριματικά. Έχει πολλούς παίκτες, που παίζουν εκτός Ελλάδας. Η κακή απόδοση της Ελλάδας ήταν μεγάλη έκπληξη όχι μόνο για μένα, αλλά και για πολλούς στο Μαυροβούνιο γενικά, ότι έπαιξε τόσο άσχημα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξίζει να βρίσκεται σε τόσο χαμηλό επίπεδο».

Ο ζωντανός θρύλος της Μίλαν αναφέρθηκε στους παίκτες από την Εθνική που του κάνουν εντύπωση, εστιάζοντας σε εκείνους που παίζουν στη Serie A: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ιταλικό πρωτάθλημα και ειδικά οι Έλληνες της Ρόμα, όπως ο Μανωλάς. Επίσης, μου αρέσουν Κονέ και Ταχτσίδης».

Η Αθήνα ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις σε ένα από τα σπουδαιότερα 10άρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη δεκαετία του '90»: «Η αλήθεια είναι ότι έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την Αθήνα. Τόσο τον τελικό, όσο και το γκολ θα το θυμάμαι για πάντα».

Η εξομολόγηση του σπουδαίου Σαβίσεβιτς στην κάμερα του gazzetta.gr:

 

Τελευταία Νέα