Βενγκέρ: «Πάμε κόντρα στα προγνωστικά»

Βενγκέρ: «Πάμε κόντρα στα προγνωστικά»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Πάμε κόντρα στα προγνωστικά»

bet365

Το -5 από την κορυφή δεν φοβίζει τον Αρσέν Βενγκέρ που τόνισε δίχως ενδοιασμό ότι η Άρσεναλ παραμένει διεκδικήτρια του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αλσατός κόουτς που – ω, τι έκπληξη – έχει βρεθεί ξανά στο «στόχαστρο» της κριτικής και της απογοήτευσης των οπαδών έπειτα από την ήττα στο κρίσιμο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρνήθηκε να δηλώσει προβληματισμένος ή να τονίσει ότι είναι δύσκολη πλέον η υπόθεση διεκδίκησης της κορυφής στο πρωτάθλημα.

«Θα παλέψουμε κόντρα στα προγνωστικά και τώρα που είναι όλα μοιάζουν εναντίον μας, θα δώσουμε τη μάχη μας. Ο σύλλογος αυτός έχει χτιστεί πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες και πρέπει να τις σεβόμαστε αυτές. Προσπαθούμε να πορευόμαστε πάνω σε αυτές τις αξίες και με ενότητα να τις τιμούμε. Εγώ βάζω όλη μου την ενέργεια για το καλό αυτής της ομάδας και θέλουμε ν' αποδείξουμε πολλά τώρα που είναι τα προγνωστικά εναντίον μας».

Δε φοβίζει η διαφορά από την κορυφή στην Αρσεναλ. Θα καταφέρει να σηκώσει τον τίτλο της Premier League; Σε απόδοση 3.70 στην Novibet το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα.

Επί του αγωνιστικού, ο Αλσατός κόουτς γνωστοποίησε ότι τελικά ο Τσάμπερλεϊν θα χρειαστεί περίπου ένα δίμηνο για την επιστροφή του, αλλά θα γλιτώσει το χειρουργείο, ενώ παραδέχθηκε ότι ο Αλέξις Σάντσες δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα τον ήθελε και πρέπει ο Χιλιανός να προσπαθήσει πολύ περισσότερο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα