Μελισσανίδης: «Σήμερα νικήσαμε τον Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες»

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Σήμερα νικήσαμε τον Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες»

bet365

Για μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «σήμερα η ΑΕΚ κέρδισε τον Αλί Μπαμπά με τους 40 κλέφτες».

Εμφανώς ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του, βγήκε από το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος άφησε σαφέστατες αιχμές για τον αντίπαλο και ξεκαθάρισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει.

«Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Με 50.000 κόσμο. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη-απάτη. Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά. Η νίκη αυτή μας χρειαζόταν για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ;

Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα