ΠΑΛΕΦΙΠ: «Τετράδα "μουτζαχεντίν" μας σφυρίζει με τον Ατρόμητο»

Gazzetta team
ΠΑΛΕΦΙΠ: «Τετράδα "μουτζαχεντίν" μας σφυρίζει με τον Ατρόμητο»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με μια σκληρή ανακοίνωση, η ΠΑΛΕΦΙΠ, παίρνει θέση για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μήτσιος, Τάτσης, Μερκενίδης, Παπαπέτρου. Μία τετράδα «μουτζαχεντίν» του ποδοσφαιρικού συστήματος έχει επιλεγεί να διαιτητεύσει τον αυριανό κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μήτσιος: Δεν είδε ποτέ φωτοβολίδες να πέφτουν στον αγώνα Βέροιας – Ολυμπιακού...

Τάτσης: Κραύγαζε υστερικά στα αποδυτήρια να μην αρχίσει ο αγώνας Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο...

 

Να τους καμαρώνει η ΕΠΟ, να τους χαίρεται το σύστημα. Ο υπουργός κ. Κοντονής έχει άποψη για όλα αυτά ή ασχολείται μόνο με ανακοινώσεις;»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα