Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Κώστας Ζάλιαρης
Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ ο Ρομπέρτο Κάρλος!

bet365

Ακόμα μια συνάντηση με τα αφεντικά της Ρεάλ Μαδρίτης απομένει για την επισημοποίηση της επιστροφής του Ρομπέρτο Κάρλος στον σύλλογο! Αδιευκρίνιστη ακόμα η θέση που θα πάρει...

Ο Βραζιλιάνος νυν προπονητής και άλλοτε αριστερός οπισθοφύλακας της «βασίλισσας», ήθελε να δουλέψει με τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά την... προαγωγή του Γάλλου από τα τμήματα υποδομής στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες, είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Ρεάλ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα για να βοηθήσει και όπως αναφέρει σήμερα η «AS», όλα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει και ο Ρομπέρτο Κάρλος θα επαναδραστηριοποιηθεί στα θέματα της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, απομένει ακόμα μια συνάντηση με τα αφεντικά του συλλόγου, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόστο που θ' αναλάβει ο Βραζιλιάνος.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LA LIGA NEWS FEED