Μάλαγα και Αταλάντα για Φινμπόγκασον!

Δημήτρης Τομαράς
Μάλαγα και Αταλάντα για Φινμπόγκασον!

bet365

Δύο νέες ομάδες προστέθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισλανδία. Ο λόγος για τις Μάλαγα και Αταλάντα.

Αυξάνεται ο αριθμός των συλλόγων που έχουν ρίξει τα... δίχτυα τους για τον Φινμπόγκασον. Για μία υπόθεση... φυγής, για την οποία σας έχει ενημερώσει πλήρως και πρώτα από το Gazzetta.gr.

Εδώ και αρκετό καιρό άλλωστε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχει... εγκλωβιστεί σε μία περίεργη κατάσταση, νιώθοντας μεγάλη απογοήτευση επειδή δεν αγωνίζεται αρκετά. Η μεγάλη απογοήτευσή του ήρθε από το γεγονός πως δεν έπαιξε καν κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο διεθνής Ισλανδός άσος εξάλλου το τελευταίο διάστημα άλλα πράγματα περίμενε και άλλα βρήκε μπροστά του. Είναι εμφανές που θέλει να πάει κάπου που να παίζει. Δεν είναι μόνο η Βέρντερ Βρέμης ή η Άουγκσμπουργκ, για των οποίων το ενδιαφέρον σας έχουμε ενημερώσει πρώτοι.

Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισλανδία έχει προκύψει και το ενδιαφέρον των Μάλαγα και Αταλάντα. Ο Φινμπόγκασον από μέρους συνεχίζει να μην μπορεί να καταλάβει το πως έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης που τον πίστεψε και τον έφερε στην Ελλάδα, δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα.

Θυμίζουμε πάντως ως προς τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων η πληροφορία που είχε διαρρεύσει ήταν πως είχε ένα πρόβλημα στο πόδι, που τον άφησε εκτός. Τα επόμενα 24ωρα σίγουρα είναι σημαντικά και ενώ υπάρχει και μπροστά το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου θα φανούν ξανά οι όποιες προθέσεις του Ίβηρα τεχνικού για τον Φινμπόγκασον.

- Ο Φινμπόγκασον όπως έχουμε γράψει ξανά δεν θέλει να γυρίσει στην Χέρενφεϊν και γενικά δεν είναι τόσο θετικός για Ολλανδία ενώ το θέμα Σέλτικ έχει ατονήσει εδώ και μέρες.

- Ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για τον Άλαν Πουλίδο και τους Κολοράντο Ράπιντς. Οι εξελίξεις πάντως θα είναι άμεσες, όπως και για τον Ισλανδό.

- Η επιλογή του Μάρκο Σίλβα να παίξει με φορ τον Σεμπά έχει να κάνει με την λογική του πως τον υπολογίζει για εκεί για την συνέχεια και την... επιμονή του να μην αποκτηθεί κανένας παίκτης τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα