Γκουαρδιόλα: «Για το πρεστίζ και το χρήμα»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Για το πρεστίζ και το χρήμα»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε ότι θέλει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Ζάγκρεμπ, τόσο για το πρεστίζ της Μπάγερν όσο και για τα χρήματα της νίκης. Συγκέντρωση ζήτησε ο Μάμιτς.

«Είναι προνόμιο να βρισκόμαστε σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης και να παίζουμε κόντρα σε μία τεράστια ομάδα όπως η Μπάγερν. Ξέρουμε την ποιότητα που διαθέτει και χρειάζεται να παίξουμε πολύ παραπάνω από τις ικανότητές μας, αν θέλουμε να είμαστε απειλητικοί. Χαρίσαμε τα τρία πρώτα γκολ στην Μπάγερν στο Μόναχο και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Χρειάζεται να είμαστε πολύ καλύτεροι σε κάθε τομέα για να πετύχουμε οτιδήποτε καλό» δήλωσε ο τεχνικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός, επισήμανε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε να αποδείξει τι αξίζει και να κερδίσει. Θέλω από τους παίκτες μου να τα δώσουν όλα. Το πρεστίζ είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, για να μην αναφέρω τα χρήματα που δίνει η νίκη. Μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο, έμαθα περισσότερα για την ομάδα τους και παρακολούθησα κι άλλα παιχνίδια τους. Έχουν δύο καλούς εξτρέμ αριστερά και δεξιά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα