Ρανιέρι: «Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας»

bet365

O Kλαούντιο Ρανιέρι δεν αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο πέρασμα του από την Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε και την ΕΠΟ ότι τον απέλυσε μόλις μετά από τέσσερις αγώνες.

Μιλώντας στην Corriere della Sera, ο Κλαούντιο Ρανιέρι επανέλαβε πως δεν είναι τελειωμένος ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Εθνική Ελλάδας. «Ο σκεπτικισμός είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Στη δουλειά μας συνήθως κρίνουμε επιφανειακά. Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας, όμως έκανα μόλις 14 προπονήσεις και με απέλυσαν μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και μόλις μετά από τέσσερις αγώνες» είπε ο Ιταλός προπονητής

Ο Ρανιέρι μίλησε και για την Λέστερ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν έγινε κάτι, αν χάσουμε. Πηγαίνουμε χαλαροί και αυτό είναι πλεονέκτημα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στους 40 πόντους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Μόλις το πετύχουμε μπορούμε να αλλάξουμε στόχο και να σκοπεύσουμε πιο ψηλά».

Τέλος έκανε σύγκριση του Τζέιμι Βάρντι, με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, τον οποίο είχε παίκτη στη Φιορεντίνα. «Ο Μπατιστούτα ήταν ένας επιβλητικός παίκτης, ο Βάρντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε πρεσάρει και σε ενοχλεί. Θυσιάζεται για την ομάδα και σκοράρει, είναι πάντα διαθέσιμος. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του;».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα