ΠΑΟΚ: Αλλαγές από Τούντορ, εκτός Μακ και Κλάους

ΠΑΟΚ: Αλλαγές από Τούντορ, εκτός Μακ και Κλάους

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ ψάχνει να βρει λύσεις για να σταματήσει την «ελεύθερη πτώση» του ΠΑΟΚ και ενόψει του αγώνα με την Καμπάλα ετοιμάζει πολλές αλλαγές.

Το… πείραμα με τους δύο κλασικούς επιθετικούς, Μπερμπάτοφ – Αθανασιάδης, δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικό, μάλλον δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, κι όπως έδειξε και στην σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Κλάους θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Και δεν είναι ο μόνος…

Εκτός από τον Αθανασιάδη, ο Τούντορ θα ξεκουράσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον Ρόμπερτ Μακ ξεκινώντας προφανώς τον Ζάιρο στη θέση του, ενώ σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής θα μείνει εκτός ενδεκάδας κι ο Εργκούς Κάτσε..

Ο Μπερμπάτοφ θα είναι στο αρχικό σχήμα, ο Τζιόλης θα παίξει στη φυσική του θέση, ως αμυντικός χαφ, ενώ σε ότι αφορά τα νέα πρόσωπα, που σκέφτεται ο Τούντορ για την ενδεκάδα, η επιστροφή Τζαβέλλα και η παρουσία των Σάμπο, Ζάιρο και έναν εκ των Πέλκα ή Μυστακίδη (!) φανερώνει κάποιες από τις προθέσεις του Κροάτη προπονητή.

Βάσει των όσων έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης (25/11) ο 37χρονος προπονητής οι ένδεκα που θα ξεκινήσουν είναι οι: Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Σάμπο, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Πέλκας (Μυστακίδης), Ζάιρο και Μπερμπάτοφ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα