Ο Βιέρι, ο ΠΑΟΚ και η… Ferrari!

Ο Βιέρι, ο ΠΑΟΚ και η… Ferrari!

bet365

Ο Κριστιάν Βιέρι στην αυτοβιογραφία του μιλάει για όλα όσα έζησε ως ποδοσφαιριστής. Αποκαλύπτει, μάλιστα, το δώρο του Χεσούς Χιλ για το χατ τρικ εναντίον του ΠΑΟΚ!

Ο «Μπόμπο» στο βιβλίο του αναφέρεται στο διαζύγιο με τη Γιουβέντους, τη μεταγραφή του Νέστα στην Ιντερ, που δεν έγινε ποτέ γιατί προτιμήθηκε ο Παραγουανός Γκαμάρα, στην Ατλέτικο, στον Ρονάλντο, στις γυναίκες της ζωής του, την Ελιζαμπέτα Κανάλις και τη Μελίσσα Σάτα.

Και που κολλάει ο ΠΑΟΚ; Όπως, γράφει ο Βιέρι το χατ τρικ που πέτυχε στον αγώνα εναντίον της ελληνικής ομάδας στις 21 Οκτωβρίου 1997 για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ ήταν η αιτία για να αποκτήσει δωρεάν μια Φεράρι! Δώρο του πανίσχυρου άνδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χεσούς Χιλ.

«Την παραμονή του αγώνα Ατλέτικο – ΠΑΟΚ μιλούσα με τον Φούτρε, που ήταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής και προστατευόμενος του Χεσούς Χιλ. «Πήγαινε και πες στον πρόεδρο, ότι αν στον αυριανό αγώνα πετύχω χατ τρικ, περιμένω για δώρο μια Ferrari 550 Maranello», είπα στον Πάολο. Αυτός, όντως, πήγε στον Χιλ και σε λίγο επέστρεψε. «ΟΚ Μπόμπο. Αν πετύχεις χατ τρικ η Φεράρι είναι δικιά σου», μου απάντησε. Θυμάστε το τρίτο γκολ που πέτυχε από τη γραμμή του άουτ κοντά στο κόρνερ; Η εικόνα εκείνου του γκολ έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά κανένας δεν ήξερε ότι ισοδυναμούσε με μια Φεράρι», γράφει ο Ιταλός πρώην διεθνής επιθετικός.

Θυμηθείτε στο θέμα του Gazzetta.gr για εκείνο τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ατλέτικο το απίθανο γκολ του Κριστιάν Βιέρι.

 

Τελευταία Νέα