Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τον Κύζα
Η διαιτησία του Γιώργου Κύζα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δικαιολογημένα άφησε με παράπονα τους «πράσινους», καθώς κόπηκαν λανθασμένα δύο φορές με οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λαζαρίδη πάνω στον Πέτριτς.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport, ο διαιτητής από την Δράμα απορούσε με την ανακοίνωση που έβγαλε το «τριφύλλι» μετά το τέλος του αγώνα, καθώς όπως έλεγε οι παίκτες του Στιβ Ρούτερ του έδιναν συγχαρητήρια.
Κάτι όμως που από τον Παναθηναϊκό διέψευδαν κατηγορηματικά, παρομοιάζοντας μάλιστα την στάση του με αυτή του Βοσκάκη στην Ξάνθη, ο οποίος διέρρεε ανάλογα πράγματα, χωρίς να έχουν γίνει ποτέ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
