Επίθεση σε Έλληνες δημοσιογράφους!

Επίθεση σε Έλληνες δημοσιογράφους!

Αντώνης Σαούλης
Επίθεση σε Έλληνες δημοσιογράφους!

bet365

Κουκουλοφόροι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε Έλληνες δημοσιογράφους στο κέντρο της πόλης, βγάζοντας μέχρι και μαχαίρι! Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και πιθανή καταγγελία σε UEFA!

Άπαντες γνώριζαν από πριν ότι το κλίμα θα ήταν τεταμένο. Και γι' αυτό υπήρχε απαγόρευση μετακινήσεων. Και να ταξιδέψουν φίλοι του Ολυμπιακού στην Κροατία και το αντίστοιχο στην ρεβάνς! Όμως φαίνεται πως οι οπαδοί της Ντιναμό ήταν αποφασισμένοι!

Το βράδυ της Δευτέρας κουκουλοφόροι φίλαθλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε Έλληνες δημοσιογράφους. Πιο συγκεκριμένα στον Διονύση Βερβελέ και στον Γιώργο Στασινόπουλο. Μάλιστα στον Γιώργο Στασινόπουλο χειροδίκησαν, ρίχνοντάς τον στον έδαφος βγάζοντας του και μαχαίρι!

Οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν είχαν βγει στο κέντρο και ρώταγαν περαστικούς... ελπίζοντας ότι θα πετύχουν Έλληνες! Και για κακή τύχη των συναδέλφων πέτυχαν Έλληνες αλλά δημοσιογράφους. Εν τέλει δεν ξέφυγε ακόμα περισσότερο η κατάσταση μιας και οι συνάδελφοι φώναξαν ότι είναι δημοσιογράφοι και οι χούλιγκαν το έβαλαν στα πόδια.

Στο σημείο εκείνο ήταν και άλλοι συνάδελφοι που όμως δεν χτυπήθηκαν. Και οι δύο δημοσιογράφοι έχουν επιφανειακά τραύματα και είναι καλά στην υγεία τους. Από πλευράς του ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε να μάθει από πρώτο χέρι το τι έγινε. Μέχρι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να πληροφορηθεί για το τι συνέβη. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο καταγγελίας στην UEFA.

Κατά τα άλλα κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και έξω από τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν οι αποστολές της πρώτης ομάδας και αυτής της Νέων καθώς και σε εκείνο που φιλοξενούνται οι Έλληνες δημοσιογράφοι. Στο Ζάγκρεμπ πάντως το κλίμα είναι τεταμένο και στο κέντρο της πόλης χούλιγκαν έστηναν ακόμα και... ενέδρες για Έλληνες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα