Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Το πρωτάθλημα επιστρέφει πιο λαμπερό. Μπερμπάτοφ, Ερνάνι και Ιντέγε είναι έτοιμοι για την πρώτη τους εμφάνιση στη Super League, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να παίζει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχουμε και πάλι δράση. Καλοί οι διεθνείς αγώνες, αλλά σα να βλέπεις ελληνικά ματς... τίποτα.

Το πιάτο με το οποίο μας ανοίγει την όρεξη για την 3η αγωνιστική είναι το Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει 0 μηδέν βαθμούς και είναι στον πάτο της βαθμολογίας με Πανθρακικό, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Από την άλλη, ο Αστέρας μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Τρίπολη, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το 2/2 στα εκτός έδρας ματς μετά την επικράτηση στον Πανθρακικό.

Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει στη διάθεσή του τον Μπερτόλιο που εξέτισε την ποινή του στη δεύτερη αγωνιστική αλλά και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μπαράλες. Ο Λανθαρότε δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθότι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (9/9).

Από την άλλη, ο Θαλής Θεοδωρίδης, δεν υπολογίζει στους Ραούλ Γιορέντε και Παναγιώτη Σπυρόπουλο.


Στη Βέροια, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ταξιδέψει στην Ημαθία με τον Μπερμπάτοφ και θα αναζητήσει το πρώτο του φετινό τρίποντο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθότι η αποστολή του αποτελείται απ' όλους τους παίκτες που υπολογίζει για βασικούς.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Πλατανιάς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάνε στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου με τη νίκη, ενώ η ομάδα των Χανίων αναζητά το πρώτο της τρίποντο - το οποίο φυσικά πολύ δύσκολα θα έρθει σήμερα στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

12/9

Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης (16:00)
Βέροια - ΠΑΟΚ (18:15)
Ολυμπιακός - Πλατανιάς (20:30)

13/9

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Ατρόμητος-Skoda Ξάνθη (18:15)
Παναιτωλικός-Πανθρακικός (18:15)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (20:30)

14/9

Ηρακλής-Λεβαδειακός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα