Δοκιμάζει Μάκιντος ο Παναθηναϊκός

Δοκιμάζει Μάκιντος ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Δοκιμάζει Μάκιντος ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Βενεζουελάνος Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο Κορωπί με εισήγηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα και δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρότσα έχει τεθεί επικεφαλής της ανάπτυξης ενός δικτύου σκάουτινγκ ποδοσφαιριστών στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και σε αυτό το πλαίσιο, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο Κορωπί ο 18χρονος Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας για να δοκιμαστεί, σύμφωνα με το Goal.

Ο Βενεζουελάνος επιθετικός αγωνίζεται στις ομάδες υποδομών της Ατλέτικο Βενεζουέλα και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στην πατρίδα του, μετρώντας 8 γκολ σε 21 ματς στην πορεία της ομάδας Κ18 έως τα ημιτελικά του εθνικού πρωταθλήματος.

Μόλις την Κυριακή έκανε τη δεύτερή του προπόνηση με τα πράσινα, υπό την επίβλεψη του διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά και του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Μάκιντος θα μείνει για τουλάχιστον μία εβδομάδα στο «Γ. Καλαφάτης» και εφόσον αφήσει καλές εντυπώσεις θα κριθεί αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα