Στην Ελλάδα για Ντουρμάζ η Φενέρμπαχτσε;
Μέσα από την Τουρκία όχι απλά επιμένουν για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά τονίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας Αζίζ Γιλντιρίμ βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με το υψηλόβαθμο στέλεχος των «καναρινιών» Μαχμούτ Ουσλού για το Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μαχμούτ Ουσλού, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την επίσκεψή του στην χώρα μας.
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι είναι στην χώρα μας για μετεγγραφικά ζητήματα, αποφεύγοντας τεχνηέντως να αναφερθεί στο Μιλιβόγεβιτς, που απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Άντερλεχτ έναντι του ποσού των 2.300.000 ευρώ πριν λίγες μέρες.
Ο Ουσλού, ωστόσο, δήλωσε ότι είναι εδώ για τη μετεγγραφή Τούρκου ποδοσφαιριστή, φωτογραφίζοντας τον Τζίμι Ντουρμάζ, που μπορεί να έχει γεννηθεί στη Σουηδία και να παίζει στην εθνική ομάδα, αλλά οι ρίζες του κρατούν από την γειτονική χώρα.
Ο 27χρονος εξτρέμ, είναι γνωστός στο εν λόγω πρωτάθλημα και έχει γραφτεί ότι ο Περέιρα τον θέλει στην Πόλη. Η εκτίμηση που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός στον Ντουρμάζ είναι μεγάλη και μάλιστα όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο παίκτης ένας λόγος που έμεινε στο Λιμάνι το Γενάρη ήταν η αλλγή προπονητή στους «ερυθρόλευκους».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

